کیک شگلات آلمانی یکی از خوشمزه ترین کیک های آلمانی است که 4 لایه شکلات با عطر اسپرسو و لایه کاراملی گردو و نارگیل به آن طعم بی نظیری می دهد.
مواد لازم برای کیک شکلاتی آلمانیپودر کیک شکلاتی 455 گرم
پودر پودینگ شکلاتی 100 گرم
خامه ترش 1 فنجان
آب گرم نصف فنجان
روغن مایع نصف فنجان
پودر اسپرسو 2 ق غ + 1 ق غ آب
شکلات چیپسی 1 و نیم فنجان
مواد لازم برای مواد میانی و رویهزرده تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 فنجان
نمک یک چهارم ق چکره نرم شده 8 ق غ
خامه پرچرب 1 فنجان
عصاره وانیل 1 ق چ
گردوی خرد شده 1 و نیم فنجان
پودر یا چیپس شیرین نارگیل 2 فنجان طرز تهیه کیک شکلاتی آلمانیفر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
دو عدد قالب 22 سانتیمتری را چرب کرده و آرد پاشی کنید.
پودر کیک ، پودینگ ، تخم مرغ ، خامه ، آب ، روغن نباتی و اسپرسو را کاملا با هم ترکیب نمایید. در اخر شکلات چیپسی ها را اضافه نموده و خمیر را در دوقالب به صورت مساوی بریزید.
قالب ها را به مدت 20-25 دقیقه در طبقه ی وسط فر قرار دهید . برای اطمینان از پخت کیک یک عدد خلال دندان را در وسط کیک فرو کنید اگر خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر خارج نمایید.
بعد از 20 دقیقه که کیک از حرارت افتاد میتوانید آنها را از قالب خارج نمایید.
برای تهیه مواد میانی زرده تخم مرغ ، شکر و نمک را با همزن مخلوط نمایید سپس وانیل و کره را به تدریج اضافه نموده و به هم زدن ادامه دهید تا کرم سفتی بدست آید.
این ترکیب را داخل یک ماهیتابه نچسب ریخته و روی حرارت متوسط 15-20 دقیقه مدام هم بزنید تا غلیظ شود و از روی حرارت بردارید وقتی به دمای اتاق رسید گردو و نارگیل را با آنها ترکیب کنید.
با استفاده از یک چاقوی دندانه دار هر دو لایه کیکتان را از وسط نصف کنید تا 4 لایه یک مساوی داشته باشید و روی هر لایه به میزان مساوی از کرم گردویی بکشید و لایه ها را روی هم قراردهید.
نکات تکمیلی در مورد کیک شکلاتی آلمانیکیک شکلاتی آلمانی جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کیک شکلاتی آلمانی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .