کد خبر: ۵۴۸۹۶۶
۶۹۵ بازدید
در این مطلب طرز تهیه دسری با زردآلو را به شما آموزش داده ایم. این دسر خوشمزه و راحت را درست کنید و از آن لذت ببرید.
ماهنامه کیک و شیرینی - ماندانا حسین زاده: در این مطلب طرز تهیه دسری با زردآلو را به شما آموزش داده ایم. این دسر خوشمزه و راحت را درست کنید و از آن لذت ببرید.
مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه میزان سرو: 2 تا 4 نفر
مواد لازم:شیر: 2 پیمانه زرده تخم مرغ: یک عدد شکر: یک دوم پیمانه آرد: یک قاشق سوپ خوری سر پر نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری سر پر پنیر خامه ای: 3 قاشق سوپ خوری وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
مواد لازم رویه:زردآلو: 5 عدد خلال پسته: 20 گرم پودر ژله آلوئه ورا: یک بسته آب کمپوت هلو یا زردآلو: یک لیوان
طرز تهیه:
1. زرده تخم مرغ و شکر را داخل شیرجوش ریخته خوب مخلوط کنید. آرد، نشاسته و شیر را اضافه کرده و پس از مخلوط شدن، روی شعله گذاشته و مدام هم بزنید تا کرم غلیظ شود. سپس از روی شعله برداشته و پنیر خامه ای را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
2. اگر گلوله گلوله شدند یک دور با همزن برقی بزنید. وانیل را اضافه کرده و در ظرف سرو بریزید. زردآلو را روی آن گذاشته و دور آن خلال پسته بپاشید و ژله آماده را روی آن بریزید و حدود 4 ساعت در یخچال قرار دهید.3. برای تهیه ژله، پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ذرات ژلاتین حل شود. سپس یک لیوان آب کمپوت به آن اضافه کنید.
نکته:
1. می توانید زردآلو را پوره کرده و به همراه آب کمپوت به ژله اضافه کنید.
2. می توانید به جای زردآلو از هلو یا انبه استفاده کنید.