پنکیک ردولوت با رنگ متفاوت و طعم عالی که دارد هر ذائقه ای را به سمت خودش جذب می کند. طرز تهیه پنکیک ردولوت را در تاپ ناز مشاهده می کنید.
مواد لازم برای سس پنیری پنیر خامه ای نرم 115 گرمکره نرم 4 ق غ
شیر 3 ق غ
پودر شکر 2 فنجان
مواد لازم برای پنکیک
آرد 1 و یک سوم فنجان
پودر کاکائو 2 ق غ
بکینگ پودر 2 ق چ
شکر 1 ق غ
نمک یک چهارم ق چشیر 1 و نیم فنجان
کره ذوب شده 2 ق غ
رنگ خوراکی قرمز 2 ق چ
طرز تهیه پنکیک ردولوت با کرم پنیریپنیر خامه ای ، کره و شیر را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود . نیمی از پودر شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود سپس بقیه ی پودر شکر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود و رویش را با پلاستیک پوشانده کناری بگذارید .
آرد ، پودر کاکائو ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، شکر و نمک را با هم مخلوط نمایید .
شیر ، تخم مرغ ، کره و رنگ خوراکی را مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود .
مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کرده مخلوط کنید تا اثری از ارد باقی نماند . زیاد نباید هم بزنید چون پنکیک ها کیفیت خود را از دست خواهند داد .
یک تابه نچسب یا چدنی را روی حرارت متوسط به پایین گذاشته ( اگر از تابه نچسب استفاده نمیکنید حتما کف تابه را چرب کنید ) حدود یک چهارم فنجان از خمیر را در تابه ریخته و زمانی که رویش حباب زد پنکیک را برگردانید تا روی دیگرش هم بپزد البته این سمت مدت زمان کمتری برای پخت نیاز خواهد داشت .
پنکیک ها را فورا بعد از پخت با کرم پنیر تزئین نموده و سرو نمایید .
نکات تکمیلی در مورد پنکیک ردولوتپنکیک ردولوت جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پنکیک ردولوت را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .