خورش انار مسما یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی گیلان در شمال ایران است. پیشنهاد می کنیم این غذای محلی بسیار خوش طعم را امتحان کنید و از طعم این غذا لذت ببرید.
مواد لازم برای خورش انار مسمامرغ نصف یک عدد
شکر در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازمروغن به میزان لازم
طرز تهیه خورش انار مسما مرغ را به همراه نمک و زردچوبه سرخ می کنیم. سپس آن را به همراه آب می گذاریم تا بپزد. در هنگام پخت، رب گوجه فرنگی را به مرغ می افزاییم تا خوش رنگ شود.پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت می دهیم، سپس دانه های انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه می دهیم. وقتی مرغ کاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و می گذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد.
در انتها فلفل و گلپر را به خوراک اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم.
خورش اناردانه مسما باید غلیظ و کم آب باشد.
نکته
می توانید کمی شکر به این خورش انار بیافزایید تا طعم آن شیرین تر شود.
نکات تکمیلی در مورد خورش انار مسماخورش انار مسما جزو غذای محلی – گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
خورش انار مسما را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .