کد خبر: ۵۴۴۷۵۵
۷۳۲ بازدید
نودل چینی، یک غذای فوق العاده راحت است، که سریع هم تهیه می شود. در عوض می توانید یک غذای چینیِ فوق العاده و تمام عیار داشته باشید.
وب سایت من آشپزم: نودل چینی، یک غذای فوق العاده راحت است، که سریع هم تهیه می شود. در عوض می توانید یک غذای چینیِ فوق العاده و تمام عیار داشته باشید.مواد لازم:
نودل ۲ بسته مرغ (سینه) ۲ قطعه بادام زمینی (بو داده شده و نمکی) ۱/۲ لیوان سیر ۲ حبه پودر سیر ۲ قاشق چای خوری سس سویا ۳ قاشق غذا خوری پیازچه به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازمطرز تهیه:
2-بادام زمینی و سیر را به مرغ اضافه کرده و کمی تفت دهید. سس سویا را اضافه کرده و شعله را بسیار ملایم کنید و نمک وفلفل و پودر سیر را نیز به آنها اضافه کنید.
3-مقداری آب را به جوش آورده و نودل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید در آب بجوشد تا مثل ماکارونی نرم شود.وقتی نودل پخته شد آن را آبکش کنید.ادویه مخصوص نودل (موجود در بسته بندی نودل) را به مواد گوشتی اضافه کنید.
4-داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و نودل را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد مرغ را به آن افزوده و بعد از کمی تفت خوردن شعله را خاموش کنید. پیازچه ها را ریز خرد کرده و روی غذا بریزید و آن را برای سرو آماده کنید.
سایر نکات:
1-در صورت تمایل پیارچه را به همراه پیاز سرخ کنید.
2-اگر سس سویا در اختیار نداشتید این غذا را با سس کچاپ و مقداری سرکه سیب طبخ کنید.
3-در صورت تمایل مقداری پنیر رنده شده هم به غذا اضافه کنید.
4-توجه داشته باشید نودل اگر زیاد در اب بماند به شدت خمیر میشود و قابل استفاده نیست.