تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




قیمه کاسالین و کیچری؛ لذتِ تجربه‌ی غذای هندی

وبسایت لیدیز: علاقمندان به غذاهای هندی، دستور این غذای خوشمزه هندی را از دست ندهند. قیمه کاسالین طعمی آشنا با رگه هایی از تجربیات جدید برای ذائقه ما دارد. امیدوارم از چشیدن این غذا لذت ببرید.طرز تهیه:

1. دو پیاز بزرگ را چوب کبریتی و نازک خلال کنید و در روغن تفت دهید. وقتی پیازها طلایی شدند دو حبه سیر له شده ، زردچوبه و کمی زنجبیل در صورت تمایل به آن اضافه کنید.

2. نیم کیلو گوشت چرخ شده را به پیاز داغ استفاده کنید و بگذارید قهوه ای شود  در برخی از نواحی هند گوشت را به شکل تکه ای می پزند. بنابراین اگر قصد دارید این غذا را تهیه کنید نگران نوع گوشتی که در منزل دارید نباشید. طبعا گوشت تکه ای برای پخت به زمانی بیشتری نیاز دارد.

3. یک قاشق گشنیز خرد شده ، 5 عدد فلفل سبز خرد شده و سه قاشق پر رب گوجه فرنگی اضافه کرده و شعله را کم کنید. بگذاربد خورش جا بیفتد .

4. برای تهیه برنج کیچری نیز یک عدد پیاز را خرد و سرخ کنید، نصف قاشق زنجبیل رنده شده، 2 حبه سیر رنده شده ، زردچوبه را بهمراه 7 پیمانه برنج خیس شده و یک و نیم پیمانه عدس را به مواد اضافه کنید و آنها را به آرامی هم بزنید.

5. به آرامی نیم لیتر آب جوش را طوری به مواد اضافه کنید که روی مواد را بگیرد.

6. به غذا مدام سر بزنید و وقتی عدس ها پختند شعله را کم کنید و بگذارید تا برنج به آرامی دم بکشد.

قیمه کاسالین و کیچری

7. این برنج برای سرو شدن با قیمه کاسالین تهیه می شود اما در هند این برنج به تنهایی و سرد برای صبحانه سرو می شود.



پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «قیمه کاسالین و کیچری؛ لذتِ تجربه‌ی غذای هندی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..