تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز تهیه کیک فرشته‌ی برفی

وبسایت من آشپزم:  طرز تهیه نوعی کیک را به شما آموزش داده ایم که بسیار نرم و لطیف است. این کیک به نام «فرشته‌ی برفی» معروف است.
1. فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید.
 
2. نصف فنجان شکر خیلی ریز را با کل آرد کیک مخلوط کنید سپس چند مرتبه الک کنید و کنار بگذارید.
 
3. سفیده تخم مرغ ها، نمک و کرم تارتار را کف ظرف یک همزن برقی بریزید و ۱ دقیقه تا زمانی که تخم مرغ کف کند و حالت موجی پیدا کند آن را با سرعت زیاد بزنید.

4. سرعت همزن را کم کنید سپس ۱ و نیم فنجان شکر باقیمانده را آرام آرام روی تخم مرغ‌های زده شده بپاشید. آنقدر هم بزنید که تخم مرغ‌ها غلیظ و براق شوند.
 
5. وانیل و پوست لیموترش را اضافه کنید.
 
6. سپس ۱ دقیقه دیگر بزنید تا مخلوط کاملاً غلیظ شود.

7. یک چهارم مخلوط آرد را روی سفیده تخم مرغ‌ها بریزید و هم بزنید سپس با یک کاردک آن را به شکل خمیر در بیاورید. آرد را یک چهارم یک چهارم اضافه کنید تا زمانی که کل مخلوط آرد با تخم مرغ ترکیب شده باشد.

8. خمیر را داخل یک قالب کیک وسط سوراخ به اندازه‌ی ۲۵ سانتی متر که کف آن چرب نشده بریزید. با یک کاردک روی آن را صاف کنید و ۳۵ تا ۴۰ دفبفه تا زمانی که کیک حالت فنری پیدا کند و وقتی با دست آن را فشار می‌دهید سرجای خود برگردد در فر بپزید.

9. کیک را از فر بیرون بیاورید. روی یک توری خنک کننده آن را برگردانید و بگذارید کاملاً خنک شود. زمانی که کیک خنک شد آن را از داخل قالب بیرون بیاورید و روی آن مقداری شکر پودری بپاشید.


کرم تارتار را میتوانید از لوازم قنادی، شیرینی فروشی‌ها و فروشگاه‌ها تهیه کنید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز تهیه کیک فرشته‌ی برفی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..