رییس کمیته صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت ایران گفت: با خوردن مواد قندی غیر طبیعی در شبهای قدر خطر بروز بیماری فشار خون افزایش مییابد.
به گزارش سینماخبر،شهریار دبیریان رییس کمیته صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت ایران اظهار کرد: مصرف زولبیا و بامیه سبب افزایش قند خون شده و در زمان شب زنده داری موجب گرسنگی فرد میشود.وی بیان کرد: بهتر است نوشیدنیهای بسیار شیرین حتی از نوع خانگی در طول شب زندهداری مصرف نشود، زیرا شکر و یا قند بالای این نوشیدنیها علاوه بر بالا رفتن قند خون، احتمال گرمازدگی را افزایش میدهد.
رییس کمیته صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت ایران با اشاره به استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی و استاندارد برای توزیع سحری یا افطاری بین روزهداران و شب زندهداران در سبهای قدر گفت: هنگام توزیع میوه، افطاری و سایر مواد خوراکی باید از ظروف یکبار مصرف گیاهی و مقاوم به گرما استفاده شود.
وی یاد آورشد: روزهداران برای انجام احیا در شبهای قدر بهتر است با معده سبک در این مراسم شرکت کنند.
باشگاه خبرنگاران جوان