تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




این اسکون‌های کم شیرین را با خیال راحت بخورید

کد خبر: ۵۲۴۸۷۷

۳۹  بازدید

وب سایت آشپزباشی: اسکون لیمو و کرنبری از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. اسکون (Scone) هم نوعی شیرینی و هم نوعی نان محسوب می شود که شیرینی کمی دارد. آن را به شکل دایره یا مثلثی می پزند و ترجیحا باید در همان روز خورده شود.

مواد لازم:


    آرد  ۲ پیمانه     شکر  ۱/۴ پیمانه     بیکینگ پودر  ۱ قاشق غذاخوری     نمک  ۱/۴ قاشق غذاخوری     رنده پوست لیمو  ۱ قاشق غذاخوری     کره  ۱/۲ پیمانه     خامه ۱/۲ پیمانه     شیر  ۱/۴ تکه     تخم مرغ  ۱ عدد بزرگ     وانیل  ۱/۴ قاشق چای خوری     کرنبری  ۱ پیمانه     پودر قند  ۱ پیمانه     آبلیمو یک و نیم قاشق غذاخوری اسکون لیمو و کرنبری  طرز تهیه:

1-از قبل فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.

2- آرد را با شکر، بیکینگ پودر و نمک در کاسه ی بزرگی الک کنید. رنده پوست لیمو را اضافه کنید.

3- تکه های کره (سرد) را به آن ها اضافه کرده و با هم ترکیب کنید. تکه های کوچک کره در خمیر دیده می شود و به همین دلیل خمیر یکدستی نخواهید داشت.

4-در کاسه ای دیگر، خامه را با شیر، تخم مرغ و وانیل بزنید. آن ها را به ترکیب آرد اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد.

5- خمیر را روی سطح کار گذاشته و با دست کمی ورز دهید. سپس آن را پهن کنید. کرنبری ها را در خمیر فشار داده و چندین بار خمیر را جمع کرده و دوباره پهن کنید.

6-خمیر را به شکل دایره ای به قطر ۲۵ سانتی متر باز کرده و آن را مانند برش های پیتزا به ۸ قسمت مساوی برش بزنید.

7- اسکون ها را با فاصله در سینی فر بچینید و با قلمو روی آن ها کمی شیر بمالید. آن ها را برای حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا از رو کمی قهوه ای شوند، بپزید. آن ها را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.

8-پودر قند و آبلیمو را با هم بزنید و با کمک چنگال روی اسکون ها بریزید. اسکون ها را برای ۱ ساعت قبل از سرو کنار بگذارید تا رویه سفت شود.

نکاتی در رابطه با تهیه ی اسکون لیمو و کرنبری:

1- کره را به شکل قطعات کوچک تر برش دهید.


2- اگر دسترسی دارید به جای وانیل، از ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.


3- از کرنبری تازه، یخ زده و یا خشک استفاده کنید.


4- با این میزان مواد ۸ عدد اسکون بزرگ خواهید داشت.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «این اسکون‌های کم شیرین را با خیال راحت بخورید»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..