وی با اشاره به دستورالعمل تهیه یک ترکیب بسیار مفید برای درمان کبد چرب در ماه رمضان ادامه داد: برای آماده سازی این نوشیدنی باید یک لیتر از عرقیجات شاتره، کاسنی، خارشتر، خارخاسک، کرفس، بومادران، گل ختمی، گزنه، همراه با سرکه سیب و زیره سیاه را با یک کیلو عسل ترکیب کرده و روزانه سه تا چهار لیوان از آن را در ساعات بین افطار تا سحر میل کنند و پس از پایان این ماه نیز به نوشیدن آن ادامه دهند تا این عارضه رفع شود.
عظمایی بیان کرد: این نوشیدنی علاوه بر رفع کبدچرب و لاغری موجب باز شدن رنگ چهره، رفع خارش، داغی بدن، رفع جوش صورت و لک، از بین بردن سنگ کیسه صفرا، رفع آنزیم های بالای کبد، پاکسازی دستگاه گوارش، کلیه ها و مجاری اداری نیز می شود.
این پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: مصرف خاکشیر، ترنجبین، تخم شربتی، شیرخشت و دم کرده های اسطوخودوس، عناب، بادرنجبویه، کاسنی و شاتره نیز به درمان کبدچرب کمک زیادی می کند.
وی به برخی دلایل چرب شدن کبد اشاره کرد و افزود: مصرف غذاهای چرب، تند غذا خوردن، نوشیدن مایعات بین غذا، حرف زدن بین غذا، مصرف فست فود، مصرف زولبیا و بامیه، غذاهای کنسروی و دیرهضم برای کبد مضر بوده و به آن آسیب می رسانند.
این پژوهشگر طب سنتی با معرفی برخی مواد غذایی مفید برای کبدچرب گفت: مصرف زردچوبه، لیموترش، زنجبیل در غذاها برای کبد چرب مفید بوده، همچنین در ماه رمضان امسال میوه هایی مانند شاتوت، توت و هلو در دسترس می باشند که در درمان کبدچرب بسیار موثر است.
عظمایی یادآور شد: با مصرف میوه و سبزیجات طبیعی میتوان معده و روده را پاکسازی و تا حد زیادی کبدچرب را درمان کرد که علاوه بر اینها پرهیز از مصرف قند و شکر صنعتی و جایگزینی آنها با قندهای طبیعی مانند انجیر، توت و انگور و پرهیز از مصرف روغن جامد یا مایع و در عوض استفاده از روغن زیتون و کنجد به بهبود و درمان کبدچرب کم شایانی میکند.
انتهای پیام/