تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




غریبی و غربت نام بانویی که "م&

حجت الاسلام مرادی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛

حضرت خدیجه (س)، مادر امامت استبه گزارش خبرنگارحوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سال هاست که حجت الاسلام والمسلمین شهاب مرادی در جهت ترویج نام حضرت خدیجه(س) قدم های خوبی برداشت است که تاثیرات شگرفی همراه بوده، از هدیه دادن به نوزاداني که نامشان مزین به نام خدیجه است و تا راه انداختن کمپین "تكريم مادر مهربان"، ما هم به مناسب وفات بانو خدیجه کبری (س) به سراغ حجت الاسلام والمسلمین شهاب مرادی رفتیم که در ادامه شاهد این گفت و گو هستید:   حجت الاسلام والمسلمین شهاب مرادی کارشناس مذهبی و  امور دینی، در گفتگو با خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پیرامون جایگاه حضرت خدیجه(س) گفت: حضرت خدیجه (سلام الله علیها) جایگاهی استثنایی و منحصر به فردی دارند. او اولین زنی است كه ايمان آورد و رسول خدا را تصديق و حمایت کرد، ایشان قبل از ازدواج دوشيزه اي ثروتمند، با شکوه، فخامت و جلال بود و همچنین بسیار زیبا و گرامی؛ او را اهل مکه«ملکه ی عرب» نامیده بودند و در آن روزگار به جهت اصالت، حسب، نسب و سخاوت، نجابت و طهارتش مورد احترام همگان بود، همچنین حضرت خدیجه (س) اولین همسر پیامبر خدا و اولین زن مسلمان است.

وي در باره سابقه ايمان و نماز بانو خديجه كبرى (س) بیان کرد: تا مدت ها فقط او و اميرالمومنين (ع) تنها كساني بودند كه پشت سر رسول خدا (ص)  نماز جماعت مي خواندند و لا غير.

اين استاد دانشگاه افزود: حضرت خديجه (سلام الله عليها) در تصدیق و تایید نبوت رسول خدا، در حمایت و فداکاری برای اسلام لحظه ای کوتاهی نکرد، او وفادارترین یاور، آرامبخش ترین حامی برای رسول خدا بود؛ ایشان سخاوتمندترین پشتیبان و عاشق ترین معشوق برای همسرش محمد مصطفی (ص) بود، او مادر فرزندان رسول خدا؛ فاطمه اطهر(س) يعني مادر بزرگ حسنين و در يك كلام مادر امامت است. چون حق مادري بر حضرت امير (ع) هم داشتند و در نقل هاي تاريخي آمده كه فاطمه بنت اسد (س)، مي فرمودند:«علي (ع)، خديجه (س) را از من هم بيشتر دوست دارد و به مثل فرزند دلبسته ي اوست.»

حجت الاسلام والمسلمین مرادی در ادامه به پاکی و ویژگی های ناب حضرت خدیجه(س) اشاره کرد و گفت: حضرت خدیجه(س)‌ در زمان جاهلیت «طاهره» نامیده می‌شد که این خود بیانگر نهایت پاکی و عظمت حضرت خدیجه(س) است، اما مهمترین ویژگی او ایمان و کمال انسانیشان  بود که پیامبر(ص) فرمودند: «خدیجه(س)، فاطمه(س)، آسيه و حضرت مريم؛ چهار زنی هستند که به اوج کمال انساني رسیدند.

وی درادامه این جایگاه اظهار داشت: بر اساس روایات نقل شده جایگاه حضرت خدیجه (س) به قدری است که زمانی که پیغمبر خدا از معراج باز مي گشتند به حضرت جبرئيل گفتند: «حاجتي روي زمين داري؟ گفت: درخواست من اين است كه سلام خدا و مرا به خديجه برساني!»

وی در ادامه درخصوص "اشتباه هاي تاريخي رايج " در خصوص زندگي نامه اين بانوي بزرگ، گفت: ابتدا اصرار عجيب برخي براي اثبات اينكه ايشان قبل از ازدواج با رسول خدا (ص) ازدواج كرده بودند كه اين قطعا نادرست است، ايشان دوشيزه بودند غير از نبی مکرم اسلام (ص)  هيچ همسري نداشتند. حضرت خديجه چهره ای زیبا و موقعیت ممتازی در زمینه ثروت داشتند و اكثر رجال مطرح آن روز حجاز به خواستگاري او آمده و پاسخ منفي شنيده بودند و همين موجب شد تا پس از ازدواج با يك جوان يتيم مورد خشم و شماتت زنان قريش قرار گيرد كه تو با اين ازدواج به ارزش هاي ما توهين كردي! كه در تواريخ مفصل اين موارد نقل شده است. 

حجت الاسلام والمسلمین مرادی در پایان خاطرنشان کرد: همچنین در مورد سن این بانوي ارجمند در هنگام ازدواج چهل سالگی شهرت دارد که آن هم صحت ندارد و دو نقل را منابع تاريخي و مجامع روايي شيعه و سني مطرح است يكي بيست و پنج سال و ديگري بيست و هشت سال كه احتمالا همان نقل تاريخ بيهقي كه بيست و پنج سالگي يعني همسن رسول خدا صحيح تر است.

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «غریبی و غربت نام بانویی که "م&»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..