اما حالا چند سالی میشود که برچسب دمنوش به دم کرده و عصاره این گیاهان زده شده و شکل مدرن به خود گرفته است. دمنوشها همان جوشاندههای مادربزرگها که هرکدام برای یک درد یا بیماری خوب هستند، امروز در بسته بندیها و فرمهای کیسهای یا باز در فروشگاهها عرضه میشوند.
صرف نظر از شکل و نامشان، باید گفت دمنوشها لذت بی مانندی دارند که علاوه بر رفع مشکلات جسمی، روح آدم را تازه میکنند.
پس برای آشنایی با روش تهیه انواع مختلف آنها با ما همراه باشید.
خیلی از مردم با هضم غذا مشکل دارند. یعنی بعد از خوردن غذا احساس سنگینی میکنند و دستگاه گوارش آنها به طور کامل به وظیفه خود عمل نمیکند، در این بین خانمهای باردار و همچنین افرادی که همیشه در حین غذا خوردن شتابزده عمل میکنند بیشتر با این مشکل رو به رو میشوند.
خوشبختانه روشهای ساده و کارآمدی برای مقابله با مشکل هضم غذا وجود دارد. شما میتوانید با تهیه کردن نوشیدنیهای سادهای به دستگاه گوارشتان در جهت هضم بهتر غذاها کمک کنید که از جمله این نوشیدنیها میتوان به دمنوش بهارنارنج، تخم کتان و ترخون اشاره کرد.
دمنوش تخم کتان
قسمت بالای ساقه این گیاه دارای شاخههای متعددی است و روی این شاخهها گل هایی به رنگهای سفید، قرمز، بنفش، لاجوردی و آبی دیده میشود.
کتان به طور کلی دراای یک ساقه اصلی است که گلها و میوه و در نتیجه دانه در انتهای ساقه به وجود میآیند.
میوه کتان به صورت ۵ کپسول خانهای است که در هر کپسول حداکثر ۱۰ دانه وجود دارد.
خواص درمانی
این دمنوش مناسب برای افرادی میباشد که تمایلی به کاهش وزن و سوزاندن چربی شکم دارند، زیرا نوشیدن دمنوش تخم کتان قبل از غذا باعث کاهش اشتها میشود.
همچنین این دمنوش دارای خاصیتی است که میتواند عمل هضم غذا در سیستم گوارشی را تسهیل ببخشد. منبع:باشگاه خبرنگاران