پرتزل Pretzel نوعی بسکوییت یا نان است که در ارپوا بسیار طرفدار دارد. پرتزل با انواع چاشنی ها و طعم های مختلف شکری، شور و یا با دانه های مختلف مانند گردو تهیه می شود.
مواد لازم برای کلوچه های شکلات چیپسی و پرتزلکره 2 فنجان
شکر قهوه ای 1 فنجان
شکر نصف فنجان
عصاره وانیل 1 و نیم ق چ
آرد 2 فنجان
شکلات چیپسی 1 و نیم فنجان
پرتزل یا چوب شور 1 فنجان خرد شده
روغن نباتی 2 ق چ
طرز تهیه کلوچه های شکلات چیپسی و پرتزلفر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشنن کنید تا گرم شود.
کف سینی فر مربعی شکل 20 سانتی را کاغذ روغنی انداخته رو رویش را با اسپری روغن بپاشید و کناری بگذارید.
کره ذوب شده را با شکر سفید و قهوه ای حدود 2 دقیقه با همزن بزنید سپس تخم مرغ و وانیل را به اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
آرد و نمک را با هم مخلوط نموده به مواد بالا اضافه کنید و به صورت دورانی و آهسته با هم مخلوط نمایید در انتها 1 فنجان شکلات چیپسی و نصف فنجان چوب شور پرتزل را به خمیر افزوده و فقط ترکیب کنید.
خمیر را داخل سینی فر پهن کرده و مابقی چوب شور را روی سطحش بچینید و کمی فشار دهید که به خمیر بچسبند.
خمیر کلوچه را به مدت 35-40 دقیقه در فر بگذارید و زمانی خلال دندانی که در وسطش فرو کردید بدون چسبیدن خمیر از آن خارج شد میتوانید کلوچه ها را از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شود سپس آن را از سینی فر خارج کرده و نصف فنجان شکلات چیپسی با قیمانده را روی بخار آب ذوب کنید و به هر شکلی که تمایل داشتید روی کلوچه ها بریزید.
بعد از سرد و سخت شدن شکلات ها ، کلوچه را به 16 قسمت برش بزنید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کلوچه های شکلاتکلوچه های شکلات جزو کیک و شیرینی – کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
کلوچه های شکلات را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .