غذای دلمه با دستورهای مختلفی تهیه می شود که هر کدام طعم و مزه خاصی دارند. در این مطلب آشپزی تاپ ناز طرز تهیه دلمه تره فرنگی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای دلمه تره فرنگیتره فرنگی درشت یک کیلوگرم
گوشت چرخ کرده 100 گرم
برنج پخته دو پیمانه
نعنا دو قاشق غذاخوری
شوید دو قاشق غذاخوری
جعفری دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری
هویج بزرگ یک عدد
آب به میزان لازم
طرز تهیه دلمه تره فرنگیقسمت سفید تره فرنگی را از بالا تا پایین به صورت عمودی برش زده طوری که فقط به مغز آن برسید.
آن را بیرون آورید و در مقداری آب و نمک بپزید تا نرم شود. بقیه مواد را به غیر از هویج با هم مخلوط کنید.
در تابه تفت دهید. ساقه های تره فرنگی را به آرامی از هم جدا کنید و در هر ساقه کمی از مایه دلمه در راس آن قرار داده.
مانند سمبوسه مثلثی ببندید. هویج را حلقه ای کرده و کف قابلمه کنار هم چیده و دلمه ها را روی آن قرار دهید.مقداری آب و نمک و کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید و با در بسته اجازه دهید دلمه ها بپزند.
نکات تکمیلی در مورد دلمه تره فرنگیدلمه تره فرنگی جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
دلمه تره فرنگی را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .