تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




روزه گرفتن بیماران مبتلا به اختلالات روانی

ماه رمضان روزه‌داری برای بیماران‌ ‌مبتلا به اختلالات روانی حاد روزه گرفتن بیماران‌ ‌مبتلا به اختلالات روانی روزه داری در بیماران اختلال روانی بیماران‌ ‌مبتلا به اختلالات روانی

آیا روزه داری در بیماران اختلال روانی و افرادی که مشکلات عصبی و روانی دارند، باعث تشدید بیماری آنها می شود؟ این افراد با گرفتن روزه، شاهد چه مشکلاتی خواهند بود؟ آیا روزه گرفتن به بهبودی بیماری آنها کمک می کند؟ در این مطلب به بررسی روزه داری در بیمارانی که به اختلالات روانی دچار هستند، می پردازیم. با دکتر سلام همراه باشید.

روزه داری در بیماران اختلال روانی

دكتر مصطفی نجفی، فوق تخصص روان پزشكی كودك و‌ ‌نوجوان، در مورد این که آیا بیماران اعصاب و روان هم می‌توانند روزه بگیرند، بسیار خوش‌بین است: “روزه‌ داری در بیماران مبتلا به اختلالات روانی خفیف علاوه بر جنبه‌های‌ ‌مذهبی،  به عنوان یك شیوه روان درمانی و تغییر رفتار‌ ‌محسوب‌شده و سلامت روانی آنها را تقویت می‌كند.”

ماه رمضان روزه‌داری برای بیماران‌ ‌مبتلا به اختلالات روانی حاد روزه گرفتن بیماران‌ ‌مبتلا به اختلالات روانی روزه داری در بیماران اختلال روانی بیماران‌ ‌مبتلا به اختلالات روانی ماه رمضان روزه‌داری برای بیماران‌ ‌مبتلا به اختلالات روانی حاد روزه گرفتن بیماران‌ ‌مبتلا به اختلالات روانی روزه داری در بیماران اختلال روانی بیماران‌ ‌مبتلا به اختلالات روانی

با این حال، رعایت احتیاط از توصیه‌های موکد ایشان برای این بیماران است: “این بیماران باید علاوه بر تغذیه مناسب، برنامه‌‌ریزی خاصی برای مصرف داروهای خود در افطار و سحر نیز داشته‌‌باشند‌،‌ چرا که اگر در مرحله بهبود باشند، اما تغذیه‌ ‌مناسب نداشته‌باشند، از نظر مكانیسم‌های تطابق روانی ضعیف‌تر ‌عمل كرده و به خوبی نمی‌توانند با شرایط خاص این ماه و تغییرات به وجود آمده در برنامه روزانه‌شان، كنار بیایند. در نتیجه ممکن است با عود یا‌ ‌تشدید علائم بیماری مواجه شوند. به همین دلیل توصیه می‌‌‌شود این قبیل بیماران از روزه‌داری مستمر یك ماهه خودداری‌ ‌كنند”.

روزه‌داری برای بیماران‌ ‌مبتلا به اختلالات روانی حاد

به گفته دکتر نجفی، روزه‌داری برای بیماران‌ ‌مبتلا به اختلالات روانی حاد، مضر است، بنابراین از لحاظ شرعی نیز‌ ‌منع دارد.

روزه گرفتن بیماران تالاسمی

با چه شرایطی بیماران تالاسمی نباید روزه بگیرند؟

منبع: تبیان زنجان

ارسال شده در 6 خرداد 1396 توسط با موضوع بیماری ها



پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «روزه گرفتن بیماران مبتلا به اختلالات روانی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..