کد خبر: ۵۳۷۷۶۳
۴۴ بازدید
وب سایت روزیاتو: این غذای مکزیکی بسیار تند اما خوشمزه است و بدون شک از خوردن آن لذت خواهید برد. مزیت غذاهای مکزیکی در این است که با طبع ما ایرانی ها به طور کامل سازگار هستند.مواد لازم: ۱ پیمانه برنج دانه بلند ۱ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده ۱ حبه سیر خرد شده نصف قاشق غذاخوری فلفل هالوپینوی خرد شده ۱ قاشق چایخوری مرزنجوش نصف پیمانه سس گوجه فرنگی ۱٫۵ پیمانه آب مرغ نمک ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
برای سس قرمز: ¼ پیمانه روغن گیاهی ۲ قاشق غذاخوری آرد ۱ قاشق غذاخوری پودر چیلی ۱ پیمانه سس گوجه فرنگی ۱ پیمانه آب مرغ ۱ قاشق چایخوری پودر سیر ۱ قاشق چایخوری پودر پیاز نصف قاشق چایخوری زیره سبز نمک
برای بوریتو: ۴ عدد نان تورتیلا ۲ پیمانه مرغ پخته و ریش ریش شده نصف پیمانه لوبیای سیاه پخته شده ۲ پیمانه مخلوط پنیر مکزیکی کاهو و گوجه فرنگی خرد شده
طرز تهیه:
1- در یک قابلمه، روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید. پیاز، سیر و فلفل هالوپینو را در روغن ریخته و تفت دهید. آن ها را تا زمانی که نرم شوند، تفت دهید.
2- برنج و مرزنجوش (آویشن کوهی) را اضافه کنید. یک دقیقه هم بزنید و سپس سس گوجه فرنگی، آب مرغ و نمک را بیفزایید. آن ها را به خوبی هم بزنید و اجازه دهید مواد بجوشند. ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم به حالت نیم جوش باقی بماند تا همه مواد کاملا نرم شوند.
3-در یک شیرجوش کوچک، روغن را داغ کنید؛ آرد و پودر چیلی را بیفزایید و هم بزنید. آن ها را تا زمانی تفت دهید که کاملا قرمز شوند.
4- سس گوجه فرنگی، آب مرغ و ادویه را بیفزایید. آن ها را خوب هم بزنید تا کاملا غلیظ شوند. سپس کنار بگذارید.
5- برای درست کردن بوریتو، ۲ قاشق غذاخوری از سس قرمز را درون مرغ ها بریزید.
6-روی یک نان تورتیلا، یک لایه پنیر بریزید، یک قاشق غذاخوری برنج روی آن قرار دهید. روی آن ها مرغ و سپس لوبیای سیاه بریزید.
7- لبه های نان را تا کرده و سپس آن را لقمه کنید تا بوریتو کاملابسته شود.
8-کف قالب، یک لایه سس بریزید. بوریتوها را روی آن بچینید. روی لقمه ها یک لایه از مخلوط پنیرها بریزید.
9-بوریتوها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
10-این لقمه های مکزیکی را به همراه کاهو و گوجه فرنگی خرد شده سرو کنید.