کد خبر: ۵۳۵۹۸۷
۳۲۶ بازدید
در این مطلب طرز تهیه سه نوع سالاد را به شما آموزش داده ایم، تا از سالادهای تکراری دست بکشید.
ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب طرز تهیه سه نوع سالاد را به شما آموزش داده ایم، تا از سالادهای تکراری دست بکشید.سالاد یونانی
بیتا منوچهریمیزان سرو: 2 نفرمواد لازم:
کاهو (خرد شده): نصف یک عدد گوجه گیلاسی (دو نیم شده): 10 عدد خیار (خرد شده): 2 عدد زیتون: 10 عدد کیپر: 2 ق چ (در صورت تمایل) فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): نصف یک عدد پیاز قرمز (خرد شده): نصف یک عدد پنیر فتا (نگینی خرد شده): 150 گرم برگ ریحان: به مقدار لازم روغن زیتون: 2 ق س ارگانوی خشک: 1 ق چطرز تهیه:
سبزیجات خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط و پنیر فتا را اضافه کنید. روغن زیتون و ارگانوی خشک را با هم مخلوط کرده و روی سبریجات بریزید و سرو کنید.سالاد ویژه
راضیه عمادی
مواد لازم:
سینه مرغ: 1 عدد نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم پاپریکا: به مقدار لازم فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم زنجفیل (پودر شده): به مقدار لازم جوز هندی (پودر شده): به مقدار لازم دارچین (پودر شده): به مقدار لازم روغن: برای سرخ کردن کاهو (خرد شده): 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): 1 عدد گوجه فرنگی (خرد شده): 2 عدد خیار (پوست کنده و نگینی خرد شده): 1 عدد پنیر گودا (نگینی خرد شده): 150 گرم نان تست برشته (خرد شده): به مقدار لازممواد لازم سس:
سس مایونز: 3 ق س سس کچاپ تند: 3 ق س نمک: به مقدار لازم شکر: به مقدار لازم پودر سیر: به مقدار لازم پاپریکا: به مقدار لازم فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم برگ جعفری (خشک شده): به مقدار لازم زردچوبه: به مقدار لازمطرز تهیه:
سینه مرغ را به ابعاد کوچک برش داده و به چاشنی ها آغشته کنید. سپس در روغن سرخ کنید تا برشته شوند. سپس روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سبزیجات خرد شده و پنیر گودا را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
طرز تهیه سس:
تمامی مواد را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. نان تست برشته و خردشده را اضافه کنید و سرو نمایید.
سالاد فلفل و خیارشور
غزاله خالدیمیزان سرو: 2 نفرمواد لازم:
خیار شور (حلقه حلقه شده): 4 الی 6 عدد ترشی فلفل دلمه ای (نگینی خرد شده): به مقدار لازم روغن زیتون: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازمطرز تهیه:
خیار شور خرد شده و ترشی فلفل دلمه ای را با هم مخلوط کنید. روی مواد روغن بریزید و فلفل سیاه بپاشید. سپس سرو کنید.