کد خبر: ۵۳۱۳۳۳
۲۶۰ بازدید
پای همبرگر و سوسیس یک غذای کامل و سنگین به شمار می رود که بهتر است برای ناهار آن را درست کرده و میل کنید.
وب سایت روزیاتو: پای همبرگر و سوسیس یک غذای کامل و سنگین به شمار می رود که بهتر است برای ناهار آن را درست کرده و میل کنید. برای تهیه این غذا به خمیر آماده پیتزا نیاز دارید. برای آشنایی با روش تهیه آن با ما همراه باشید.مواد لازم:
۲ ورقه خمیر پیتزای آماده ۴ قاشق غذاخوری سس گوشت ۶ عدد سوسیس کوچکبرای همبرگر:
۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱/۸ پیاز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری پودر سوخاری ساده ۱ قاشق غذاخوری شیر نصف یک عدد تخم مرغ هم زده نمک فلفل سیاه جوزهندی کچاپ جعفری
طرز تهیه:
1-خمیر آماده پیتزا را به دو دایره یک اندازه برش بزنید. از بشقاب یا پیش دستی می توانید به عنوان قالب استفاده کنید.
2- در مرکز دایره یکی از خمیرها، به صورت یک ضدبدر و مربع با چاقو برش بزنید.
3-سس گوشت را در اطراف خمیر بریزید.
4-سوسیس های کوچک را دور خمیر بچینید و روی آن پنیر رنده شده بریزید. برش های هفتی هشتی خمیر که شکل مثلث گرفته اند را روی سوسیس ها برگردانید.
5-درون یک کاسه، گوشت چرخ کرده، پیاز، پودر سوخاری، شیر، نصف یک عدد تخم مرغ همزده، نمک، فلفل سیاه و جوزهندی را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را در بخش مرکزی پای قرار دهید. سطح گوشت را با قاشق صاف کنید.
6- پای سوسیس و همبرگر را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و پنیرها آب شوند.
7- این غذا را به همراه سس کچاپ و جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.