تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




علل اصلی متورم شدن غدد لنفاوی زیر چانه و غبغب چیست؟

نشانه های ابتلا به سرطان گره های لنفاوی غدد لنفاوی علل تورم غدد لنفاوی علائم ابتلا به ایدز تورم غدد لنفاوی و ابتلا به سرطان تورم غدد لنفاوی گردن

سیستم ایمنی در سر تا سر بدن گسترده شده است و آماده مقابله با هرگونه عامل مزاحم و یا بیماری زای خارجی است. غدد لنفاوی را می توان از جمله سد های دفاعی بدن در مقابل بیماری ها دانست که به وسیله سلول های B و T این عوامل خارجی را از بین می برند. گاهی به دلایل مختلف غدد لنفاوی باد می کنند که امر را می توان از جمله اختلالات جدی دستگاه ایمنی به شمار آورد که در ادامه علل آنرا بررسی خواهیم کرد. با دکتر سلام همراه باشید.

غدد لنفاوی اندام های بیضی شکل از سیستم ایمنی بدن هستند که به طور گسترده‌ای در سراسر بدن از جمله زیر چانه و غبغب و مراکز مرتبط با عروق لنفاوی پخش شده‌اند. غدد لنفاوی به عنوان فیلتر و یا تله ذرات بیگانه مانند برخی سلول‌های سرطانی عمل می‌کنند و در عملکرد صحیح [سیستم ایمنی بدن] مهم هستند. آنها شدیداً با گلبول‌های سفید خون به نام لنفوسیت‌ها و ماکروفاژها بسته بندی شده‌اند. تغییرات ظاهری غدد لنفاوی می‌تواند یک علامت از یک بیماری باشد. تبدیل شدن آنها به التهاب یا بزرگ شدن در شرایط مختلف، که ممکن به علل ساده مانند عفونت گلو محدوده، به علل تهدید کننده حیات مانند سرطان غدد لنفاوی، مثانه، خون و یا ایدز باشد (در اکثر بیماری‌ها غدد لنفاوی قرمز رنگ هستند و درد شدیدی دارند).

اصلی ترین دلایل تورم غدد لنفاوی نشانه های ابتلا به سرطان گره های لنفاوی غدد لنفاوی علل تورم غدد لنفاوی علائم ابتلا به ایدز تورم غدد لنفاوی و ابتلا به سرطان تورم غدد لنفاوی گردن نشانه های ابتلا به سرطان گره های لنفاوی غدد لنفاوی علل تورم غدد لنفاوی علائم ابتلا به ایدز تورم غدد لنفاوی و ابتلا به سرطان تورم غدد لنفاوی گردن 1. ابتلا به عفونت

علت تورم غدد لنفاوی به دلیل عفونت در اثر سیستم ایمنی بدن  برای مبارزه با میکروب ها (باکتری ، ویروس،و غیره) است. غدد لنفاوی  معمولی، به اندازه نخود است که در حالت بروز عفونت بزرگ می شوند و در مواردی از روی پوست قابل لمس و دردناک هستند. از زمانی که فردی دچار عفونت می شود و این حالت در وی رخ می دهد تا زمانی که به حالت عادی برگردد ممکن است یک هفته یا بیشتر طول بکشد .

2. ابتلا به لنفوم و یا سرطان خون و یا ایدز

سرطان در حال گسترش نزدیک هر غده لنفاوی که باشد، باعث متورم شدن آن می شود . برای مثال :

ممکن است سرطان پستان  باعث متورم شدن غدد لنفاوی زیربغل شود.

ممکن است سرطان حلق باعث متورم شدن غدد لنفاوی در گردن شود.

ممکن است که سرطان های ریه و روده باعث متورم شدن غدد لنفاوی داخل حفره شکم شده و ایجاد احساس درد در شکم و قفسه سینه شود.

سرطان خون نیز باعث متورم شدن بسیاری از غدد لنفاوی در بدن مثلا در داخل قفسه سینه میشود .

به عنوان یک اصل، ورم غدد لنفاوی به علت سرطان ، رشدی آهسته تر ی دارد تا بر اثر عفونت. همچنین در مواردی که بر اثر سرطان می باشد، این غدد بدون درد هستند در حالیکه در عفونت تورم همراه با درد است.

3. سایر عوامل تورم غدد لنفاوی

شامل واکنش به برخی داروها، بیماری نقص در ذخیره سازی گلیکوژن ، بیماری کاوازاکی ، بیماری سارکوئیدوز و انواع خاصی از ورم مفاصل.

نشانه های ابتلا به سرطان گره های لنفاوی غدد لنفاوی علل تورم غدد لنفاوی علائم ابتلا به ایدز تورم غدد لنفاوی و ابتلا به سرطان تورم غدد لنفاوی گردن نشانه های ابتلا به سرطان گره های لنفاوی غدد لنفاوی علل تورم غدد لنفاوی علائم ابتلا به ایدز تورم غدد لنفاوی و ابتلا به سرطان تورم غدد لنفاوی گردن نشانه های ابتلا به سرطان گره های لنفاوی غدد لنفاوی علل تورم غدد لنفاوی علائم ابتلا به ایدز تورم غدد لنفاوی و ابتلا به سرطان تورم غدد لنفاوی گردن

تورم غدد لنفاوی در اندام های مختلف نشانه چیست؟

ممکن است علت متورم شدن غدد لنفاوی در گردن ،عفونت های گلو و ورم لوزه باشد.

ممکن است علت تورم غدد لنفاوی در زیر بغل ،عفونت پوست بازو باشد.

ممکن است علت  تورم غدد لنفاوی در کشاله ران، عفونت پا و یا اندام تناسلی باشد.

ممکن است  توسعه تورم تعدادی از غدد لنفاوی در نقاط مختلف بدن مثل گردن ، زیر بغل و کشاله ران به علت بیماری های ویروسی مثل مخملک و یا سرخک باشد.

همانگونه که در موارد بالا ذکر کردیم تورم غدد لنفاوی به علل مختلف ممکن است رخ دهد اما در صورتی که با تورم غدد لنفاوی مواجه شدید نکته ای که حائز اهمیت است خطرناک بدون این اختلال است. اینکه غدد لنفاوی شما در اثر ابتلا به برخی عفونت ها و یا سرما خوردگی باد کنند و متورم شوند شاید چندان مهم  نباشد اما در صورت ابتلا به سرطان و یا لنفوم شرایط کاملا عوض خواهد شد! پس لازم است تا درباره تفاوت های تورم غدد لنفاوی در اثر ابتلا به سرطان و لنفوم با سایر عوامل آگاهی کامل را کسب کنید.

در صورت مشاهده این علائم به پزشک مراجعه کنید

نشانه های ابتلا به سرطان گره های لنفاوی غدد لنفاوی علل تورم غدد لنفاوی علائم ابتلا به ایدز تورم غدد لنفاوی و ابتلا به سرطان تورم غدد لنفاوی گردن نشانه های ابتلا به سرطان گره های لنفاوی غدد لنفاوی علل تورم غدد لنفاوی علائم ابتلا به ایدز تورم غدد لنفاوی و ابتلا به سرطان تورم غدد لنفاوی گردن نشانه های ابتلا به سرطان گره های لنفاوی غدد لنفاوی علل تورم غدد لنفاوی علائم ابتلا به ایدز تورم غدد لنفاوی و ابتلا به سرطان تورم غدد لنفاوی گردن نشانه های ابتلا به سرطان گره های لنفاوی غدد لنفاوی علل تورم غدد لنفاوی علائم ابتلا به ایدز تورم غدد لنفاوی و ابتلا به سرطان تورم غدد لنفاوی گردن

غدد لنفاوی بدون دلیل مشخصی ورم کنند.

– غدد لنفاوی به مرور بزرگ تر می شوند و یا این ورم دو تا چهار هفته ادامه دارد.

– موقع فشار دادن غدد احساس می کنید سفت هستند و یا حرکت نمی کنند.

– ورم غدد لنفاوی با تب، تعریق در خواب شب یا کاهش وزن بی دلیل همراه است.

– ورم غدد لنفاوی با گلودرد، یا سختی قورت دادن غذا یا دشواری نفس کشیدن همراه است.

سهل انگاری بلای جان آدمی است! عده ی زیادی از افراد در اثر ابتلا به بیماری های مختلف به صورت خود جوش! اقدام به تجویز دارو می کنند و یا با سهل انگاری از کنار آن عبور می کنند؛ شاید اینگونه رفتار ها در برخی موارد سبب درمان شما شود اما اگر بیماری شما جدی باشد و دیر تشخیص داده شود می بایست هزینه های سنگین تری را برای درمان آن صرف کنید و چه بسا این هزینه ها به قیمت جان شما تمام شود!

در این باره بشتر بخوانید: التهاب و تورم غدد لنفاوی را جدی بگیرید

گردآوری و تدوین حسن جوانبخت

هرگونه استفاده با درج نام دکتر سلام مجاز است




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «علل اصلی متورم شدن غدد لنفاوی زیر چانه و غبغب چیست؟»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..