اما پخت نان های ورقه ای امروزی به سال 1912 برمی گردد، نان هایی که در ابتدا چندان مورد استقبال قرار نگرفته و در نهایت به سال 1928 با برش خوردن و بسته بندی شدن جای خود را در خانه های مردم پیدا کرد.
اما پس از کسب این اطلاعات به سراغ سوژه این خبر برویم؛ نانوای حرفه ای که با شیوه ای منحصر بفرد نان های چند متری را براحتی ورز داده و داخل تنور می چیند.
چانه های تهیه شده وزنی چند برابر چانه های متداول دارد. نانوای ماهر در عرض چند ثانیه سفره ای از خمیر درست کرده و آن را روی تنور لوله ای بزرگی پهن می کند تا پس از مدت کوتاهی نانی بزرگ آماده شود.
انتهای پیام/