ساعت: 19:14 منتشر شده در مورخ: 1396/02/31 شناسه خبر: 1110555
صفرپور گفت: کشت بذری در مقایسه با پیازچه مزایای خوبی دارد که از جمله می توان به راحتی عملیات کشت و زمان سریع بهره برداری و عملکرد بالای محصول در هکتار اشاره کرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دهاقان بیدار، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دهاقان در گفتگو با خبرنگاردهاقان بیدار، گفت: با توجه به کمبود منابع آبی در منطقه و نیاز به مدیریت منابع آبی موجود روش های نوین آبیاری که مورد استقبال کشاورزان شهرستان قرار گرفته بهترین روش در استفاده بهینه از آب است.
امیر صفرپور افزود: یکی از کشاورزان خلاق شهرستان اقدام به کشت پیاز بذری در سطح ۱/۵ هکتار و با روش آبیاری تیپ یا نواری در منطقه هفت یکی کرده است.
وی با بیان اینکه کشت این محصول در شهریور ماه به صورت سنتی انجام شده و زمان برداشت محصول نیز اوایل تیر ماه پیش بینی می شود خاطرنشان کرد: کشت پیاز بذری برای اولین بار در منطقه به صورت آبیاری تیپ انجام شده و با توجه به شرایط اقلیمی، جغرافیایی و میزان آب مصرفی نسبت به سطح زیر کشت دارای عملکرد بهتری با افزایش راندمان تولید تا ۱/۵ تن در هکتار بذر خواهد بود.
صفرپور تصریح کرد: این محصول که برای اولین بار در منطقه کشت شده و به لحاظ شرایط محیطی و جغرافیایی پیش بینی می شود دارای عملکرد بهتری نسبت به مناطق دیگر باشد، از لحا ظ بروز آفات و بیماریها کمتر است و روش آبیاری نیز به این روش از لحاظ مدیریت آب، عدم هدرروی آب و میزان سطح مدیریت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دهاقان افزود: با توجه به اهمیت و نقش این محصول در تناوب زراعی و عملکرد بالای محصول با توسعه کشت در حوزه شهرستان هم درآمد نسبتا خوبی عاید کشاورزان خواهد شد و هم در چرخه تناوب موجب افزایش عملکرد محصول بعدی می شود.
صفرپور گفت: طعم پیاز بذری نسبت به شرایط آب و هوایی حساس است به طوری که در مناطق سردسیر طعم پیاز بسیار تند و در مناطق گرم سیر طعم پیاز شیرین است و نکته ای که باید گفت اینست که پیاز در پاییز کشت و در اواخر بهار برداشت میشود.
وی افزود: کشت بذری در مقایسه با پیازچه مزایای خوبی دارد که از جمله می توان به راحتی عملیات کشت و زمان سریع بهره برداری و عملکرد بالای محصول در هکتار اشاره کرد.
انتهای پیام/