تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




گوشت قرمز، خط قرمز سلامتی

گوشت قرمز، خط قرمز سلامتی

گوشت گاو و گوشت بره خطر ایجاد سکته مغزی، عفونت‌های کلیوی و کبد و بیماری‌های ریوی را در افرادی که بیش از حد از این گوشت‌ها استفاده می‌کنند افزایش می‌دهد، اما کسانی که از گوشت مرغ و ماهی استفاده می‌کنند نسبت به بقیه افراد ۲۵ درصد شانس ابتلا به این بیماری‌ها در آن‌ها کاهش می‌یابد.

استفاده از رژیم غذایی غربی خطر ابتلا به بیماری نقرس را در فرد ایجاد می‌کند و در واقع این بیماری نوعی از آرتریت محسوب می‌شود که نیم میلیون از بزرگسالان را در انگلستان را تحت تاثیر قرار می‌دهد، اما با این حال می‌توان با رژیم غذایی غنی از میوه، سبزیجات، آجیل، غلات سبوس دار از این بیماری جلوگیری کرد.  

تحقیقات نشان می‌دهند رژیم غذایی سالم باعث می‌شود که سطح اسید اوریک پایین آید و در نهایت از بروز بیماری نقرس جلوگیری می‌شود.

محققان مریلند در موسسه ملی سرطان بر روی ۵۳۶ هزار نفر از زنان و مردان بین ۵۰ تا ۷۰ سال به مدت ۱۶ سال تحقیقاتی را انجام دادند و به این نتیجه رسیدند، افرادی که گوشت قرمز مصرف می‌کنند ۲۶ درصد شانس ابتلا به بیماری نسبت به بقیه افراد در آن‌ها افزایش می‌یابد.  

مقادیر بالای آهن هم در گوشت قرمز باعث می‌شود که شانس بیماری را در افراد بالا ببرد.

همچنین نیترات و نیتریت موجود در گوشت قرمز خطر ایجاد سرطان‌های مختلف را در بدن افراد بیشتر می‌کند.
 
انتهای پیام /




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «گوشت قرمز، خط قرمز سلامتی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..