لعاب تربچه
تربچه یکی از مواد غذایی است که مصرف آن در هوای گرم از بروز آلرژی و حساسیت های فصلی جلوگیری می کند.
هویج رنده و خردل
سعی کنید در سالاد کلم از هویج رنده شده،سس خردل به همراه مرغ و گوشت استفاده کنید.
ماکارونی و نخود
مصرف ماکارونی به همراه نخود فرنگی و سبزیجات در فصل بهار می تواند آنتی اکسیدان های مورد نیاز بدن شما را تامین کند.
سالاد قارچ و جعفری
مصرف قارچ به طور کلی در فصل بهار توصیه می شود اگر با جعفری و پیاز به صورت سالاد تهیه شود برای سلامتی مفید است.
میگو
میگو حاوی فسفر زیادی است و اگر این محصول به همراه زنجبیل و تره فرنگی سرخ شود طعم و عطر بهتری به خود میگیرد.
کلم بروکلی
این نوع کلم را درآب جوش بجوشانید و سپس با سس گردو میل کنید.
توت فرنگی
مصرف توت فرهنگی به عنوان ملکه میوه ها به همراه خامه ی یخ زده به خاطر مقادیر بالای ویتامین ها برای سلامتی مفید است.
سالاد لوبیا سبز
مصرف لوبیا به همراه سس بالزامیک و روغن زیتون در فصل بهار معجزه می کند.
انتهای پیام/