کد خبر: ۵۳۱۳۲۵
۲۳۷ بازدید
این کوفته های سیب زمینی بسیار خوشمزه هستند و به دلیل داشتن مغزی مرغ درون خود، یک وعده غذای کامل نیز به شمار می روند که برای ناهار یا شام می توانید آن را تهیه و میل کنید.
وب سایت روزیاتو: این کوفته های سیب زمینی بسیار خوشمزه هستند و به دلیل داشتن مغزی مرغ درون خود، یک وعده غذای کامل نیز به شمار می روند که برای ناهار یا شام می توانید آن را تهیه و میل کنید.مواد لازم:
۸ عدد سیب زمینی متوسط، پوست کنده و خرد شده آب (برای پخت سیب زمینی ها) ۲ قاشق چایخوری پودر چیلی نمک و فلفل سیاه ۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی ۳ حبه سیر خرد شده ۱ پیمانه پیاز خرد شده ۱ پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده ۶ عدد ران مرغ خرد شده ۲ قاشق چایخوری پودر چیلی ۲ قاشق چایخوری پودر زیره مخلوط پنیر مکزیکی ۳ عدد تخم مرغ ۲ پیمانه پودر سوخاری روغن سرخ کردنی سالساطرز تهیه:
1-یک قابلمه متوسط را تا نیمه آب کنید. سیب زمینی های پوست کنده و خرد شده را درون آن بریزید. اجازه دهید سیب زمینی ها پخته شوند. آن ها را آبکشی کرده و نمک، فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری پودر چیلی روی سیب زمینی ها ریخته و له کنید. سپس آن ها را کنار بگذارید.
2- تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. روغن گیاهی ریخته و پس از داغ شدن، پیاز، سیر و فلفل دلمه ای را درون روغن تفت دهید تا نرم شوند.
3-مرغ های خرد شده را اضافه کنید. روی آن ها نمک، فلفل سیاه، پودر چیلی و زیره سبز بریزید. پس از پخته شدن مرغ ها، آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
4-یک گلوله از پوره سیب زمینی را در کف دست قرار داده و پهن کنید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط مرغ را در مرکز آن گذاشته، پنیر بریزید و سیب زمینی را قلقلی کنید. همین کار را با بقیه مواد تکرار کنید.
5- تخم مرغ را درون یک کاسه کوچک هم بزنید و کنار بگذارید.
6-پودر سوخاری را درون کاسه ریخته و کنار بگذارید.
7-کوفته های سیب زمینی را ابتدا درون تخم مرغ، سپس پودر سوخاری بلغلتانید.
8-درون یک قابلمه متوسط، روغن گیاهی را داغ کنید. سپس کوفته های شکم پر سیب زمینی را درون روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.
9-این غذا را به همراه سس سالسا سرو کنید.