کد خبر: ۵۲۶۵۳۲
۱۱۷۱۴ بازدید
اگر فرزندتان بدقلق است و به راحتی هر غذایی را نمیخورد، اصلا ننگرانی به دل راه ندهید. ما برای شما راه حلی پیشنهاد کرده ایم. این توپک های مرغ و بادنجان را درست کنید، فرزندتان خودش جذب این غذا می شود.
ماهنامه سرآشپز - اکرم عسگری: اگر فرزندتان بدقلق است و به راحتی هر غذایی را نمیخورد، اصلا ننگرانی به دل راه ندهید. ما برای شما راه حلی پیشنهاد کرده ایم. این توپک های مرغ و بادنجان را درست کنید، فرزندتان خودش جذب این غذا می شود.
مواد مورد نیاز:سینه مرغ (چرخ شده): 100 گرم بادنجان: 2 عدد پیاز (رنده شده): یک دوم عدد فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): 3 قاشق سوپخوری پنیر گودا: چند ورقه آرد سفید: 1 پیمانه تخم مرغ (هم زده با مقداری شیر) 2 عدد پودر سوخاری: 1 پیمانه نمک و فلفل: به میزان لازم زردچوبه: یک دوم قاشق چایخوری روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت:
1. بادنجان را با پوست ورقه کرده و داخل تابه ای به همراه روغن هر دو طرف آن را سرخ کنید.
2. مرغ، پیاز، فلفل دلمه ای، نمک، زردچوبه و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس ورز داده و به اندازه قطر حلقه های بادنجان از مواد برداشته و به صورت گرد مانند کتلت حالت دهید. بعد به همراه روغن درون تابه ای سرخ کنید.
3. پنیر را به صورت گرد و به قطر حلقه های بادنجان برش بزنید.
4. یک حلقه بادنجان روی سطح صافی قرار داده به ترتیب یک برش پنیر، 1 عدد کتلت مرغ، یک برش دیگر پنیر، 2 حلقه بادنجان قرار داده و با خلالی چوبی محکم کنید. بعد به ترتیب درون آرد، تخم مرغ، پودر سوخاری، سپس تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید تا پوشش بگیرد. (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.)
5. هر کدام از لقمه ها را درون روغن شناور و داغ سرخ کرده بعد روی دستمال کاغذی قرار داده تا روغن اضافه آن خارج شود. سپس به دلخواه با گوجه گیلاسی و جعفری تزیین و سرو کنید.