کد خبر: ۵۳۱۳۰۴
۹۳۷ بازدید
وب سایت سوران: در شرق میانه چندین نوع غذا وجود داره که همیشه همراه با پیتا هست این غذا ها شامل فلافل، شاورما و انواع کباب میشه. رسپی امروز مربوط به کوفته کباب هست، ترکیبی از گوشت گاو و گوسفند، پیاز، سیر، جعفری و ادویه جات مختلف که یکی از محبوب ترین غذاهای خاورمیانه است.مواد لازم:
نان پیتا (برای سرو) به میزان لازم پاپریکا 1/2 ق چ جوز هندی 1/2 ق چ سماق 1/2 ق چ پودر هل سبز 1/2 ق چ فلفل قرمز 1/2 ق چ ادویه آل اسپایس 1و1/2 ق چ نمک و فلفل به میزان لازم نان تست (خیس خورده) 1عدد پیاز زرد (متوسط) 1عدد جعفری (بدون ساقه) 1دسته گوشت بره 250گرم سیر 2حبه گوشت گاو 500گرم دورچین: گوجه خرد شده به میزان لازم سس ارده به میزان لازم پیاز خرد شده به میزان لازم جعفری به میزان لازمطرز تهیه:
1- 10عدد سیچ چوبی رو به مدت یک ساعت داخل آب قرار دهید و هنگام شروع کار از آب خارج کنید.
2-گریل رو با حرارت کم گرم کنید.
3-و اگر تمایل دارید سس ارده را آماده کنید.
4-سپس پیاز،سیر و جعفری رو داخل غذا ساز خرد کنید.5-گوشت گاو و بره،نان (نان خیس خورده را خوب فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود) و ادویه ها رو اضافه کنید.
6-و تا زمانی که مواد کاملا یکدست شود و خمیر گوشتی بدست بیاد خوب مخلوط کنید.7-مخلوط گوشتی رو از بلند خارج کنید و داخل کاسه ای بریزید.
8-از مواد حدود یک مشت بردارید و داخل سیخ چوبی فرم دهید تا زمانی که ضخامت مواد حدودا 1 اینچ شود.9-سیخ های آماده شده رو داخل ظرفی که با کاغذ روغنی پوشانید قرار دهید تا کار تمام شود.
10-کمی روغن داخل تابه گریل بریزید و کباب ها روی روی گریل گرم شده قرار دهید و هر طرف رو برای حدود4 دقیقه بپزید د ر مجموع هر کباب 7 تا 8 دقیقه.
11-کباب های آماده شده رو درکنار پیتا و سس ارده سرو کنید و لذت ببرید.
نکته:
1-از ادویه آل آسپایس(فلفل فرنگی) در رسپی استفاده شده که عطر طعمش ترکیبی از دارچین،میخک و جوز هندی میباشد اگر این ادویه در دسترس نبود به میزان مساوی از دارچین،میخک،جوز هندی و کمی فلف سیاه استفاده کنید)
2-اگر غذاساز شما کوچکه یا قدرت زیادی نداره بهتر گوشت ها رو اول چرخ کنید و بعد داخل غذا ساز بریزید
3-این کباب احتیاجی به منقل و آتش ندارد و خیلی سریع آماده میشه و بسیار هم لذیذه،در صورت امکان کباب رو حتما با سس ارده سرو کنید چون خیلی خیلی خوش طعمش میکنه