پس از جوشاندن آب در یک لیوان مینیاتوری کوچک، پودر قهوه ای که بوسیله سوهان ناخن آماده شده بود از صافی عبور داده شد و به آب اضافه شد، در نهایت کوچکترین فنجان قهوه دنیا حاضر شد.
گفتنی است؛ قهوه عربی شده واژه کفا یا کافا است، منطقه ای در جنوب غربی اتیوپی که برای اولین بار این گیاه در آن پرورش داده شد. در حال حاضر بیش از 70 کشور در دنیا به کاشت گیاه قهوه مشغولند. پس از رسیدن میوه این گیاه، دانه های قهوه برداشت، خشک و در درجات مختلف و داده می شوند. بسته به عطر و طعم مورد نظر، درجه بندی های مختلفی برای این محصول در نظر گرفته می شود.
انتهای پیام/