تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




با «توپک پاستا»، خانواده را خوشحال کنید

کد خبر: ۵۱۰۴۳۵

۱۳۱۳  بازدید

ماهنامه سرآشپز - سمیه دیندار: پاستاها را به صورت توپ دربیاورید، درون آرد سوخاری بغلتانید و در تابه سرخ کنید. اینطوری غذای جدید و شگفت انگیز دارید، که هم خودتان و هم بقیه اعضای خانواده از دیدن آن گل از گلشان باز می شود.


مواد مورد نیاز:

پاستا حلزونی: 8 پیمانه ژامبون گوشت (نگینی خرد شده): 6 پیمانه پنیر فونتینا: 1 پیمانه تخم مرغ: 3 عدد شیر گرم: 1 پیمانه + 2 ق س پنیر چدار: 2.5 پیمانه خامه ترش: سه چهارم پیمانه آرد: 1 ق س +  یک دوم پیمانه پودر سوخاری: 2.5 پیمانه نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید: به میزان لازم روغن مایع: به میزان لازم کره: 1 ق س
 توپک پاستا

روش پخت:

1.    داخل قابلمه ای مقداری آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس پاستا را به همراه 1 قاشق سوپخوری نمک به آن افزوده و بگذارید تا بپزد (ولی له نشود). سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.

2.    کره را داخل تابه ای روی حرارت ذوب کنید. بعد 1 قاشق سوپخوری آرد را به آن افزوده و هم بزنید تا بوی خامی آن از بین برود (به مدت 2 دقیقه)، سپس 1 پیمانه شیر گرم به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا کمی غلیظ شود. بعد 1 پیمانه پنیر چدار را به آن افزوده و هم بزنید تا ذوب شود.

3.    پاستای پخته شده، سس پنیر، خامه ترش، ژامبون، بقیه پنیر چدار، پنیر فونتینا، 1 قاشق چایخوری نمک و مقداری فلفل سفید را درون ظرفی ریخته و مخلوط کنید. سپس با در بسته به مدت 2 ساعت داخل یخچال بگذارید.

4.    یک دوم پیمانه آرد، 1 قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه و فلفل سفید را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.

5.    تخم مرغ و بقیه شیر را درون کاسه ای دیگر ریخته و مخلوط کنید.

6.    پودر سوخاری را درون ظرفی بریزید.

7.    پاستا را از یخچال خارج کرده، از آن به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست گرد کنید (تقریبا 36 توپک).

8.    هر توپک را به ترتیب در مخلوط آرد، مخلوط تخم مرغ و پودر سوخاری غلتانده، به مدت 10 دقیقه در یخچال بگذارید.

9.    مقداری روغن داخل تابه ای نسبتا گود ریخته و روی حرارت بریزید. بعد توپک را داخل روغن غوطه ور قرار داده و سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود (حدود 3 دقیقه)، سپس روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شده و به صورت داغ سرو کنید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «با «توپک پاستا»، خانواده را خوشحال کنید»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..