در این فیلم سه مدل مختلف از نوشابههای معروف مورد آزمایش قرارگرفتهاند (نوشابههایی که مردم علاقه بیشتری به خرید آنها دارند).
برای جداسازی شکر از آب نوشابه را حرارت دادهشده، پس از مدتی کوتاه میتوان مشاهده کرد چه میزان شکر با خوردن هر لیوان نوشابه وارد بدن خود میکنید.
شکر موجود در نوشابه در این روش میسوزد و به صورت کاراملی در میآید، رنگ اش مشکی میشود و به ظرف میچسبد مشابه قیر، به نحوی که جدا کردن آن بسیار دشوار است.
نوشابه یکی از اصلی ترین علت های چاقی، حالا اگر می خواهید قیر نخورید پیشنهاد می کنیم از جایگزین های سالم آن مشابه عرقیات سنتی، عصاره های گیاهی و یا دوغ خانگی استفاده کنید.
لینک دانلودانتهای پیام/