1-ابتدا سنگدانها را خوب شسته و به سایز دلخواه برش بزنید. 2عدد پیاز را درشت خرد کرده و به همراه سنگدانها داخل قابلمه ریخته و روی آن مقداری آب بریزید اجازه دهید مواد کمی با هم بجوشند.
2-سنگدان را آبکش کرده و آن را از سایر مواد جدا کنید.
3- 2عدد پیاز باقی مانده را ریز خرد کرده و داخل روغن به خوبی تفت دهید تا طلایی شوند.مقداری رب گوجه فرنگی و زعفران آبکرده نیز به مواد اضافه کرده و سنگدانها را اضافه کنید.
4-ادویه را نیز به مواد افزوده و شعله را ملایم کنید و خوب تفت دهید.
5-آب را به مواد اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا بجوشند.سپس شعله را ملایم کنید.
6-قارچ را خرد کرده و داخل روغن سرخ کنید و بعد آن را از صافی رد کرده و فلفل دلمه ای را نیز خرد کرده و در همان روغن سرخ کنید.
7-قارچ و فلفل را به سنگدان اضافه کنید.شعله را بسیار ملایم کرده و صبر کنید تا آب غذا کشیده شده و غذا خوب بپزد.
نکات:
1-در صورت تمایل رب را حذف کرده و به جای آب از آب پرتقال استفاده کنید.
2-درصورتی که لعاب غذا کم است مقداری آب پرتقال بریزید واجازه دهید باقارچها چند لحظه ایی بجوشد.
3- این خوراک رامیتوان به همین روش با خمیر پاته در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بمدت 30 دقیقه درست کرد .
4-بهتر است این خوراک را به صورت تند سرو کنید.
5-پیشنهاد میشود مقداری سیب زمینی را سرخ کرده و به همراه خوراک سرو نمایید.
6-اگر دوست دارید خوراک را کمی آبدارتر تهیه کرده و از مقدار بیشتری آب یا آب پرتقال استفاده کنید.