کد خبر: ۲۴۸۳۵۶
۲۷۳۹۵ بازدید
كمتر سوپ يا آش ايرانياي پيدا ميشود كه در آن به جاي مرغ و گوشت، از ماهي و ميگو استفاده شده باشد ولي اهالي ساكن كشورهاي شرق دور آنقدر به غذاهاي دريايي علاقهمندند كه حتي توي سوپشان هم ماهي و ميگو ميريزند.
مجله سیب سبز: كمتر سوپ يا آش ايرانياي پيدا ميشود كه در آن به جاي مرغ و گوشت، از ماهي و ميگو استفاده شده باشد ولي اهالي ساكن كشورهاي شرق دور آنقدر به غذاهاي دريايي علاقهمندند كه حتي توي سوپشان هم ماهي و ميگو ميريزند. سوپ ميگو هم يكي از همين سوپهاست. اين سوپ سريع هم آماده ميشود.مواد لازم براي 2 نفر4 عدد ميگو متوسط 5 عدد برگ اسفناج 1 ق چ نمك دريايي (يا نمك چيني) 2 عدد قارچ نوك ق چ زنجبيل تازه رندهشده 1 ق س سويا سس 1 ق س روغن كنجد 2 پيمانه آب مرغ 1 پيمانه آب سرد 1 ق چ نشاسته ذرت
طرز تهیه:
1. ميگو را پاك كرده و بشوييد و ريز كنيد. برگهاي اسفناج را هم خوب و تميز بشوييد و خرد كنيد.قارچها را هم خوب بشوييد و به شكل و اندازه دلخواه خرد كنيد.
2. در تابهاي گود روغن كنجد ريخته و تابه را روي حرارت بگذاريد تا كمي داغ شود. ميگو و اسفناج را در آن ريخته و تفت دهيد تا ميگو نيمپز شود. حالا زنجبيل رنده شده تازه و قارچهاي خرد شده را هم به تابه اضافه كرده و تفت دهيد.
3. آب مرغ و سويا سس را هم به تابه اضافه كنيد و مقداري نمك چيني يا نمك دريايي هم افزوده و بگذاريد مواد با هم حدود 10 دقيقه بجوشند. بعد از اين مدت نشاسته ذرت را در آب سرد حل كرده به سوپ اضافه كنيد. حالا حدود 2 دقيقه ديگر سوپ را حرارت دهيد تا مواد كاملا پخته و سوپتان غليظ شود.