تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




چرا بادام را قبل از خوردن باید در آب بخیسانیم؟

جهت استفاده از خواص بسیاری از مواد غذایی، نیاز به دقت و مراقبت نبوده و می توان آن ها را بصورت طبیعی میل کرد، ولی برای استفاده از خواص برخی مواد غذایی، آنها نیاز به عمل آوری به طرق مختلف دارند

 دلیل خیساندن بادام چیست؟

غذاهای زیادی هستند که باید با نحوه خوردن آن ها آشنا شویم. یکی از غذاهایی که نمی توانید ساده و طبیعی میل کنید بادام است. همیشه بادام را قبل از خوردن خیس کنید و سعی کنید که بادام را بدون خیس کردن میل نکنید.

بادام خام دربردارنده مهار کننده های آنزیم است. خیس کردن بادام با فعال کردن این مهار کننده های آنزیم پتانسیل تغذیه ای بادام را آزاد می کند. علاوه بر این خیس کردن بادام باعث هضم راحت تر آن می شود.

چگونه بادام را خیس کنیم؟

بادام ها را در ظرفی پر از آب بریزید. آب باید روی بادام ها را کاملا بپوشاند. و اجازه دهید بادام به مدت ۸ الی ۱۲ ساعت در آب بماند. سپس بادام ها را آبکشی کنید و در داخل یک دستمال پارچه ای تمیز به مدت 8 تا 12 ساعت دیگر، قرار دهید، و برای استفاده، آن را در یخچال نگهداری کنید. از این بادام می توانید به مدت یک هفته استفاده کنید.

البته خوردن بادام به صورت خام و خیس نخورده هم خوب است. ولی خیس کردن بادام، پتانسیل های تغذیه ای آن را بیشتر می کند.

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع: behdashtnews.ir




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «چرا بادام را قبل از خوردن باید در آب بخیسانیم؟»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..