تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




تبلیغات روش‌های دوقلوزایی چقدر واقعیت دارد؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آیا چنین چیزی بر اساس یک واقعیت علمی گفته شده یا باید در گروه شایعه‌ها و باورهای نادرست قرار بگیرد؟ براساس آمار از هر 32 زایمان، یکی دوقلوزایی است اما درمان‌های نازایی یا کم‌باروری، آمار دوقلودار شدن را تا دوبرابر افزایش داده است. البته در سال‌های اخیر هم سن ازدواج بالا رفته و هم بسیاری از زوج‌ها بنا به دلایل مختلف بچه‌دار شدن را به تأخیر می‌اندازند. حتی بسیاری از خانم‌ها در دهه سوم زندگی‌شان هم تمایلی به مادر شدن ندارند. به طور طبیعی تغییرات هورمونی وابسته به سن ممکن است باعث رها شدن بیش از یک تخمک در یک زمان شود که همین موضوع، احتمال دوقلوزایی را افزایش می‌دهد.
 
 
از طرفی خانم‌هایی که سن آنها بالاتر می‌رود، بیشتر سراغ استفاده از روش‌های درمانی مانند لقاح آزمایشگاهی یا همان IVFمی‌روند و چون در این روش‌ها معمولا بیش از یک سلول تخم به رحم منتقل می‌شود، احتمال دوقلوزایی و حتی چندقلوزایی افزایش می‌یابد. حالا شاید این پرسش برایتان مطرح شود که ژنتیک کجای ماجراست؟ اگر مادر به واسطه روش‌های درمانی دوقلو باردار شود، این دوقلوها ژنتیک نیستند اما سابقه فامیلی تولد دوقلوزایی در خانواده مادری، سابقه قبلی دوقلوزایی و بالا بودن سن مادر احتمال دوقلوزایی ژنتیک را افزایش می‌دهد.
 
احتمال این‌که یک زن صاحب دوقلوهای همسان شود، یک در 250 تا 300 است اما احتمال این که دوقلوهای غیرهمسان داشته باشد به میزان شایع بودن آن در فامیل مادری شما بستگی دارد. بسیاری بر این باورند که مصرف لبنیات باعث دوقلوزایی می‌شود. آیا واقعا همین طور است؟ براساس پژوهش‌های مختلف، مصرف زیاد لبنیات می‌تواند احتمال دوقلوزایی را در خانم‌هایی که زمینه ژنتیک دارند، افزایش دهد. حتی گفته می‌شود، احتمال دوقلوزایی در خانم‌هایی که زیاد شیر می‌خورند، پنج برابر خانم‌هایی است که علاقه‌ای به مصرف محصولات لبنی ندارند. از طرفی خیلی‌ها می‌گویند همه مادرهایی که دوقلو باردارند، باید سزارین شوند. فراموش نکنید، نوع زایمان بستگی به شرایط قرارگیری جنین‌ها در رحم دارد.
 
اگر بعد از آخرین سونوگرافی، سر هر دو جنین پایین قرار گرفته باشد، مشکلی برای زایمان طبیعی نخواهد بود اما در صورتی که موقعیت یکی از جنین‌ها طبیعی نباشد، هیچ متخصصی ریسک نمی‌کند و روش سزارین پیشنهاد می‌شود. البته در گذشته این طور نبود و گاهی مادر، نوزاد اول را به روش طبیعی به دنیا می‌آورد و نوزاد دوم به کمک روش‌های مداخله‌ای (برش واژینال) متولد می‌شد که متاسفانه خطر خفگی یا نقص عضو، نوزاد را تهدید می‌کرد. به همین دلیل متخصصان در حال حاضر با مشاهده کوچک‌ترین مشکلی سراغ سزارین می‌روند.
 
منبع:جام جم
 
انتهای پیام/



پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «تبلیغات روش‌های دوقلوزایی چقدر واقعیت دارد؟»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..