وی افزود: در افراد چاق انرژی مصرفی بیشتر از نیاز بدن است و این افراد در معرض بیماریهایی مانند اختلالات قلبی و عروقی و سکتههای مغزی قرار دارند، ما امیدواریم که به کمک سفیران سلامت در طرح تحول سلامت بتوانیم مصرف نمک را کاهش چشمگیری دهیم، همچنین باید به نمک پنهان موجود در مواد غذایی مانند انواع سسهای سالاد توجه ویژه داشته باشیم.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه در وزارت بهداشت با بیان اینکه سسهای سالاد و کچابها حاوی مقادیر زیادی از قند و شکر هستند، عنوان کرد: در اثر مصرف بی رویه مواد قندی بیماریهای مانند ناراحتیهای قلبی و عروقی، دیابت و سرطان پانکراس در کشور شیوع پیدا میکنند، همچنین انواع شیریهای خامهای و دسر سرشار از مقادیر زیادی از چربی هستند.
عبدالهی تاکید کرد: حفظ سلامت زنان به عنوان مادر نقش موثری را در سلامت خانواده ایفا میکند و رفتارهای غذایی والدین همه ابعاد سلامت خانواده را تحت تاثیر قرار میدهد یکی از دلایلی که ما اکنون تمایلی به مصرف غذاهای آب پز و بخار پز نداریم این است که در کودکی ذائقه خود را به استفاده از این غذاها عادت ندادهایم.
وی افزود: با افزایش مصرف چربی و روغن در جامعه امروزی بیماریهای مانند سرطان سینه در زنان و پروستات در بین مردان شیوع بیشتری داشته است، همچنین مصرف کم سبزیها زمینه ابتلا به انواع سرطانها به خصوص سرطان روده بزرگ را فراهم میکند.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه در وزارت بهداشت، یادآور شد: برای داشتن برنامه غذایی سالم باید از مقادیر محدود نمک، قند و چربی استفاده کنیم، همچنین میوه، سبزی، نان و غلات سبوسدار را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانیم، غذای سالم تا ۵۰ درصد از بروز بیماریهای قلبی و عروقی، ۸۰ درصد از دیابت و ۳۰ درصد از انواع سرطانها پیشگیری میکند.
انتهای پیام/