کد خبر: ۵۰۹۴۳۱
۳۸ بازدید
این پیتزا به خمیر نیازی ندارد، زیرا ماده اصلی تشکیل دهنده آن مرغ است. مرغ ها با سس سویا و زنجبیل مزه دار شده و سپس در فر پخته می شوند.
وب سایت روزیاتو: این پیتزا به خمیر نیازی ندارد، زیرا ماده اصلی تشکیل دهنده آن مرغ است. مرغ ها با سس سویا و زنجبیل مزه دار شده و سپس در فر پخته می شوند. برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با ما همراه باشید.مواد لازم:
۸ عدد ران مرغ ۲ قاشق غذاخوری سس سویا ۲ قاشق غذاخوری آب نمک و فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری رنجبیل رنده شده یک سوم یک بروکلی متوسط یک چهارم یک پیاز سفید، خلالی ۲ قاشق غذاخوری ذرت ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری پنیر رنده شده نوارهای باریک از نوری (اختیاری)طرز تهیه:
1-کلم های بروکلی را خرد کرده و سپس چند دقیقه بخار پز کنید تا کمی نرم شوند.
2- استخوان های ران های مرغ را از آن ها جدا کرده و گوشت فیله شده را درون کاسه بریزید.
3-سس سویا، آب، زنجبیل، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و درون مرغ ها بریزید. آن ها را هم بزنید تا مواد به خورد مرغ ها بروند. سپس به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
4-مرغ های مزه دار شده را درون سینی فر، روی یک ورقه روغنی به صورت ستاره ای بچینید.
5-روی آن ها بروکلی، پیازهای خلالی، ذرت، مایونز و پنیر بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد بپزید.
6-پیتزای شما آماده است. در صورت تمایل می توانید روی آن را با نوارهای باریک از ورقه های جلبک تزئین و سرو نمایید.