تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




چگونه باعث افزایش و رشد باکتری خوب روده شویم؟

 باکتری هایی که در روده ی ما زندگی می کنند، همه مضر نیستند بلکه بیشتر آنها برای سلامتی ما لازم و حتی ضروری هستند. طبق اکتشافات پزشکی، اثرات میکروبیوم بر روی سلامتی ما نقش اساسی دارد و با استفاده از غذاهای پروبیوتیک می توانید باعث رشد و افزایش این باکتری ها شوید.

به گزارش دکتر سلام به نقل از سلامت نیوز، بهترین منابع محصولات پروبیوتیک، لبنیات شناخته شده است، اما کسانی که میلی به مصرف مداوم ندارند می توانند محصولات دیگر غنی از پروبیوتیک ها را جایگزین کنند. در اینجا 6 ماده غذایی حاوی پروبیوتیک، به غیر از ماست و دیگر محصولات لبنی معرفی شده است:

سیب زمینی سرد: سیب زمینی سرد پخته شده یکی از بهترین منابع نشاسته مقاوم است. نشاسته مقاوم به گروهی از کربوهیدرات های رژیمی غیر قابل هضم گفته می شود که تاثیرات آن بر سلامت روده، کاهش قند خون بعد از صرف غذا، افزایش حساسیت به انسولین، و اثرات آن بر میکروبیوم، چربی خون و وزن بدن مورد توجه بوده است. حتی به اثرات دریافت این نشاسته بر پیشگیری از سرطان کولورکتال نیز پی برده شده است.

کفیر: این نوشیدنی ترش، سرشار از باکتری های سالم و پروبیوتیک ها است و مطالعات نشان داده که مصرف آن به از بین بردن مشکلات گوارشی، آلرژی ها و … کمک می کند و اثر مفیدی بر سلامت قلب دارد. یک نکته این است که برخی نوشیدنی های کفیر حاوی مقادیر بالایی قند اضافه شده هستند که منجر به تغذیه باکتری های بد در روده می شوند، بنابراین هنگام خرید آنها باید به برچست و لیست مواد تشکیل دهنده دقت کرد.

موز سبز: اکثر مردم از مصرف این نوع موز اجتناب می کنند اما خبر خوب این است که موز سبز یک منبع غنی از پروبیوتیک به ویژه نشاسته مقاوم است. همچنین این میوه یک دوز سالم از هر دو فیبر محلول و نامحلول، ویتامین و مواد معدنی را دارد. مصرف مداوم موز سبز با افزایش باکتری های خوب روده در برابر بیماری قلبی و مشکلات استخوان محافظت ایجاد می کند.

کلم ترش: کلم رنده شده ریز و آب پز کلمی است که توسط باکتری های اسید لاکتیک تخمیر و خرد شده است. این یکی از قدیمی ترین غذاهای سنتی است و در بسیاری از کشورها، به ویژه در اروپا محبوب است. علاوه بر کیفیت پروبیوتیک آن، کلم ترش غنی از فیبر و دارای ویتامین های، ث، ب و کا، سدیم بالا، آهن و منگنز است. کلم رنده شده و آب پز همچنین شامل آنتی اکسیدان ها، لوتئین و زیگزانتین است که برای سلامت چشم مهم هستند.

شکلات: شکلات می تواند به تشویق و رشد باکتری های خوب روده کمک کند. ترکیب این خوراکی با پروبیوتیک خواص سلامتی آن را دو برابر می کند. پروبیوتیک ها به هضم بهتر شکلات و جذب عناصر و آنتی اکسیدان های موجود در آن کمک می کند.

سیر: سیر تنها یک ادویه خوشبو کننده غذاها نیست بلکه منبع غنی از پروبیوتیک محسوب می شود. سیر خام البته بیشترین مقدار پروبیوتیک را دارد و مصرف آن یک راه موثر برای جلوگیری از بسیاری از مشکلات دستگاه گوارش است.

سلامت نیوز




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «چگونه باعث افزایش و رشد باکتری خوب روده شویم؟»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..