کد خبر: ۴۸۶۸۷۸
۷۵۹۴ بازدید
با مواد ساده که هر روز غذاهای تکراری با آنها درست می کنید، می توانید به آشپزی تان تنوع دهید و غذایی جدید درست کنید. کباب موغ سوخاری یکی از آن غذاهاست.
ماهنامه سفره ایرانی - ستایش پاکدل: با مواد ساده که هر روز غذاهای تکراری با آنها درست می کنید، می توانید به آشپزی تان تنوع دهید و غذایی جدید درست کنید. کباب موغ سوخاری یکی از آن غذاهاست.مواد لازم:
سیب زمینی (ریز): یک کیلوگرم سینه مرغ: 500 گرم پنیر چدار: 300 گرم نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم سیر (له شده): یک حبهمواد لازم رویه:
تخم مرغ: 3 عدد پودر سوخاری: 2 پیمانه نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم سبزیجات معطر خشک: به مقدار لازم روغن: برای سرخ کردنطرز تهیه:
1. سیب زمینی های ریز (به اندازه گردو) را در آب بپزید و سپس پوست آنها را جدا کنید.
2. سینه مرغ را به ابعاد کوچک (به اندازه سیب زمینی ها) برش دهید. به آنها نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پودر شده و سیر له شده بیفزایید. پنیر را نیز به ابعاد کوچک (مانند مرغ) برش دهید.
3. به ترتیب سیب زمینی، مرغ و پنیر را در سیخ های چوبی از قبل در آب خیس خورده قرار دهید. برای تهیه رویه تخم مرغ ها را با نمک و فلفل کمی بزنید. سبزیجات معطر خشک و پودر سوخاری را نیز با هم مخلوط کنید.
4. سیخ های کباب را ابتدا در تخم مرغ فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند سپس سرو کنید.