تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




ریشه‌های اختلال ناباروری در کشور

وی در ادامه اظهار داشت: بهترین سن باروری در خانم‌ها بین ۲۵ تا ۳۰ سال است، زیرا تا سن ۳۵ سالگی به علت ذخیره تخمک‌ها در تخمدان و آزاد شدن آن‌ها به مرور، نگرانی چندانی در مورد قدرت باروری زنان وجود ندارد، اما پس از این سن، کم‌کم و به طور مداوم، از قدرت باروری زنان کاسته می­ شود. به طور مثال، اگر امکان باروری با لقاح خارج رحمی برای یک زن ۳۲ ساله حدود ۳۵ درصد باشد، این امکان در سن ۴۲ سالگی، اگر اساساً آن زن دارای تخمک باشد، حدود ۵ تا ۱۰ درصد خواهد بود.

وی با اشاره به بیماری ­هایی که ممکن است باروری را به خطر بیاندازند، گفت: یائسگی‌های زودرس و بیماری هایی مانند اوریون، لوپوس، ام اس و اندومتریوز که به دستگاه­‌های تولید مثل مربوط می­ شود و می­ تواند دارای علل ویروسی باشد یا از سن کودکی فرد را درگیر کند، باروری را دچار مشکلات اساسی می‌کند.

جهانشاد بیان کرد: یکی از مشکلتی که زوج‌های نابارور با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، عدم حمایت بیمه‌ها و استرس ناشی از مسائل مالی و روند درمانی است و از آنجایی که استرس به تنهایی تاثیر منفی و جدی بزرگی بر چرخه باروری می‌گذارد به برخی از زوجین توصیه می‌شود که در ایام تعطیل و مسافرت که استرس کم است، اقدام به بارداری کنند.

وی افزود: عوامل استرس زا با اختلال جریان خون تخمدان روی نازایی تاثیر می گذارند و با توجه به آمار ۱۰ تا ۱۵ درصد افراد نابارور نسبت به این موضوع آگاهی دارند.

جهانشاد در ادامه عنوان کرد: بیماری‌های زمینه‌ای که منجر به کاهش آمار نازایی می‌شود، دست خود افراد نیست و باید بدانیم برخی گروه‌های جوان در جامعه با ناآگاهی، استفاده از قلیان، سیگار و داروهای بدنسازی و موارد از این دست، خود را در معرض نازایی قرار می‌دهند. امیدواریم با آگاهسازی این قشر توسط سیاستگذاران وزارت بهداشت، رسانه‌ها و سایر گروه‌های تاثیرگذار بتوانیم از سهم نازایی این قشر جوان کم کنیم.

مشاور ژنتیک کشورمان در پایان گفت: هم اکنون در مراکز پزشکی درمان ناباروری کشور نظیر کلینیک نازایی نوید شاهد حضور مریضان از اقصی نقاط خاورمیانه هستیم که این موضوع بیانگر توانمندی متخصصان در حوزه درمان ناباروی است و امیدواریم با سرمایه گذاری در این بخش شاهد اقتصاد سلامت و خروج ارز از کشور باشیم.

انتهای پیام/




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «ریشه‌های اختلال ناباروری در کشور»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..