تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




هتل‌های ارزان‌قیمت برای گردشگران به جای مدارس/تهیه کتاب گردشگری

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،، زهرا احمدی پور امروز سه شنبه در جلسه ستاد خدمات سفر استان کرمانشاه که در محل سالن تدبیر استانداری کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به وضعیت گردشگری استان گفت: تلاشی که در این زمینه در استان کرمانشاه صورت گرفته، تلاش در خور توجهی بوده و سعی شده براساس نوع جاذبه هایی که وجود دارد، تنوع بخشی به انواع گردشگری هایی که در سطح استان می تواند اتفاق بیفتد، بدهد.
 
وی اشاره ای به مناطق تاریخی- گردشگری استان از جمله بناهای تاریخی، جاذبه های طبیعی، گردشگری مذهبی، یادمان های شهدا و... داشت و ادامه داد: همه اینها با طیفی از تنوع در سطح استان کرمانشاه در حال اجرا و جلوه های آن قابل روئیت است.
 
معاون رئیس جمهور تاکید کرد: با توجه به موارد فوق شاید خیلی درخواست زیادی نباشد که استان بخواهد بیشتر معرفی شود که مردم ایران این فرصت ها و ظرفیت هایی که در استان وجود دارد را بشناسند.
 
وی از برگزاری یک تور رسانه ای طی هفته سوم یا چهارم فروردین برای استان های کرمانشاه، کردستان و ایلام به عنوان اقدامات سازمان میراث فرهنگی برای معرفی بیشتر استان کرمانشاه خبر داد و گفت: این کار را برای استان سیستان و بلوچستان هم انجام دادیم و آن را برای گردشگری سال 96 معرفی کردیم که ذم استاندار و مدیران استان، رشد 20 درصدی گردشگران به استان سیستان و بلوچستان را طی نوروز امسال به همراه داشته است.
 
احمدی پور افزود: این اقدام را برای استان کرمانشاه نیز خواهیم داشت که اجرا می شود و ادامه پیدا می کند.
 
وی تصریح کرد:  این اقدام یک اقدام خوب و فوری است که برای استان انجام می دهیم و پیگیری های آن نیز در استان در حال انجام است.
 
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری،  از تهیه تقویم هایی با موضوع نشست های ملی و منطقه ای توسط معاونت ها در کشور خبر داد که طی آن توزیع جغرافیایی برای نشست های ملی و منطقه ای صورت خواهد گرفت.
 
وی افزود: اگر برای نشست ها به صورت غیر متمرکز عمل کنیم، برای اینکه بگوییم ایران مقصد متنوع گردشگری می تواند باشد، موفق عمل کرده ایم وحتما مد نظر ما است که کرماتشاه را به عنوان یکی از محل های برگزاری در نظر بگیریم.
 
احمدی پور در مورد افزایش اعتبارات استان هم، هم به رازانی و هم معاونت عمرانی عرض کردم، اولویت برای ما این است که ببینیم که واقعا برای استان بحث میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اولویت است.
 
وی ادامه داد: سازمان چه چیزی بهتر از این می خواهد که استان در این زمینه دغدغه مند باشد و به همان میزان که استان ورود کند و  اعتبارات بگذارد، ما نیز اعتبارات خواهیم گذاشت و غیر از این اگر باشد، ما نمیتوانیم این ارکان را در کشور توسعه دهیم.
 
معاون رئیس جمهور گفت: این نگاه که شما دارید برای اینکه استان بتواند برای توسعه خودش روی بخش گردشگری،صنایع دستی و میراث فرهنگی حساب کند، با استقبال سازمان روبرو می شود و من همه تلاشم را می کنم که اعتبارات رو به صورت ویژه بتوانیم برای استان در نظر بگیریم که هم بتوانیم دغدغه های شما رو برطرف کنیم ضمن اینکه بخش اعظم آن دغدغه های ملی است و فقط مخصوص استانی یا یک برش استانی است.
 
وی در خصوص ثبت جهانی مجموعه تاریخی طاقبستان نیز افزود: جزو اولین نکاتی که در شورای ثبت مطرح کردم این است که یک تنوعی در ثبت ها، خصوصا ثبت های جهانی داشته باشیم و یک پوشش ملی به این ثبت ها بدهیم و همه مردم ما خودشان را سهیم بدانند و بعد بتوانیم  بتوانیم ایران را جهانی معرفی کنیم.
 
احمدی پور افزود: اینکه شما می فرمایید کرمانشاه جهانی معرفی شود، اکنون با یک اثر جهانی معرفی شده است، اما گام های بعدی  باید صورت گیرد و خوشبختانه این دیدگاه در استان وجود دارد و ما نیز تلاشمان را در این زمینه می کنیم.
 
وی ادامه داد: در ثبت ملی نیز ما نگاه ویژه ای به استان داریم و سعیمان بر این است آن آثاری را که می شود برای استان ثبت کرد، حتما با اولویت در دستور کار ثبت قرار خواهیم داد.
 
رئیس سازمان میراث فرهنگی خاطرنشان کرد: در خصوص بازنگری محدوده تاریخی هم باید موضوع در دستور کار معاونت میراث قرار گیرد، که ضمن اینکه بناهایمان را حفظ می کنیم  و حریم محدودهایمان را مبتنی بر آن بناها حفظ می کنیم بازنگری صورت گیرد که خدای ناکرده به بافت تاریخی ما آسیب وارد نشود.
 
وی وجود مرز در استان رو یک ظرفیت خوب گردشگری دانست و گفت: این ظرفیت مرز خیلی کمک می کند که هم گردشگر را وارد استان کنید و علی رغم روال آن که همواره گردشگر از ایران به عراق برای عتبات می رفته، عمل کنیم.
 
احمدی پور بر توسعه گردشگری تجاری، سلامت و...  از طریق مرز ها تاکید کرد و گفت: خوشبختانه هم اکنون شرایط پسا برجام  را داریم و صنایع دستی ما می تواند بازار خودش را پیدا کند و کافی است بتوانیم این فرصت ها را پیدا کنیم و بازار را برای فروش صنایع دستی شناسایی کنیم.
 
وی با اشاره به شعار سال های 95 و 96 که از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است، گفت: این اعتقاد را داریم که اقدامات ما در بخش های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری می تواند پیش ران های ما در بحث اقتصاد مقاومتی باشد.
 
معاون رئیس جمهو افزود:  کسب و کارهایی که در این 3 عرصه راه افتاده می افتد، ضمن اینکه کسب و کار سبز هستند و هزینه کمی را می برند، می توانند فرصت اشتغال پایدار را فراهم کنند و نباید از این 3 عرصه غافل شویم.
 
وی افزود: به نظر می آید با این عنوان که برای سال انتخاب شده و رویکردی که در استان و مدیریت استان وجود دارد برای اینکه بتواند مقصد گردشگر بودن استان را تثبیت کند، شاید بشود از این منظر هم کمک گرفت و سعی کنیم در راستای اقتصاد مقاومتی این ظرفیت را بیشتر برای استان فراهم کنیم.
 
احمدی پور خاطرنشان کرد: سال گذشته ما از استان ها خواستیم یک شعار برای خود انتخاب و مبتنی بر آن شعار اقدامات خود را برنامه ریزی کنند، لذا  انتظار از  استان این است وقتی  که یک استان بتواند به عنوان محور تمدن شعار خود را انتخاب کند نیاز است که این  کریدور به یک محور تبدیل شود که سرمایه گذاری ملی را به همراه داشته باشد و اعتبارات ملی را بگیرد و معرفی شود که بخشی از تاریخ ایران در این استان ساری و جاری است و بدون انقطاع بتوانیم جلوه های ان را در این استان ببینیم.
 
وی تصریح کرد: بنابر این استان کرمانشاه باید به عنوان یک سرمایه ملی حساب شود و سازمان نیز تمام تلاشش را می کند که این اعتبار ایجاد شود و علاوه بر این هماهنگی بین دستگاهی خود استان نیز نیاز است، که ظاهرا هماهنگی خوبی نیز در استان وجود دارد.
 
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تاکید کرد: هماهنگی بین دستگاهی موجود در استان یک سرمایه خیلی خوب است و می تواند کمک کند به اقدام موثرتر و پایدارتری را در  استان انجام دهیم.
 
وی افزود: بحث حفاظت از بناها، جلوه های فرهنگی در این کشور، اساسا تنها وظیفه سازمان میراث فرهنگی نیست و تکلیفی است که بر عهده همه دستگاه های کشور قرار دارد.
 
احمدی پور تاکید و خاطرنشان کرد: می طلبد که دستگاه های مختلف برای مباحث عمرانی و توسعه ای خود، حتما یک پیوست فرهنگی تهیه کنند، که خوشبختانه ما این تکلیف را ایجاد کردیم و همه دستگاه ها در برنامه ریزی هایشان به این موضوع توجه کنند.
 
وی ادامه داد: پشتوانه های علمی خیلی خوبی نیز در این زمینه داریم و خوب است که استان های ما ضمن اینکه از ظرفیت و دانشگاهی خود استفاده می کنند از ظرفیت پژوهشگاه میراث فرهنگی هم کمک بگیرند و  این ظرفیت می تواند در این زمینه به استان کمک کند.
 
معاون رئیس جمهور یادآور شد: من معتقدم که کرمانشاه خیلی خوب توانسته خود را در عرصه گردشگری پیدا کند و در این زمینه محور تاریخی را برای خودش انتخاب کرده است و محور توسعه خودش را در این زمینه مشخص کرده است که  کمک می کند که در آینده نه چندان دور ظرفیت گردشگری استان افزایش پیدا کند و ما نیز باز هم ما تلاش خواهیم کرد که هم در بخش روستایی، هم شهری و هم عشایری و در بخش شهری بتوانیم این فرصت گردشگری را برای استان تقویت کنیم و زیر ساخت های آن افزایش یابد.
 
وی گفت: امیدواریم بتوانیم با استفاده از این ظرفیت ها برای تحول پایداراستان استفاده کنیم.
 
احمدی پور با بیان اینکه از 16 هزار اقامت صورت گرفته، 10 هزار آن در مدارس استان بود گفت:  وزیر آموزش و پرورش اخیرا اعلام کرد که نمی خواهیم سال 97 مدارس ما محور گردشگری باشد، لذا باید یک تغییر رویه اتفاق بیفتد و اینکه از ظرفیت مدارس برای سفر استفاده کنیم تغییر رویکرد بدهیم.
 
وی تصریح کرد: به نظر می آید خوب است در این استان که حجم بیشتر افامتش در مدارس بود، فکر کند که الان نوروز 97 است و دیگر نمی تواند از ظرفیت مدارس استفاده کند و تدبیری در این زمینه داشته باشد.
 
معاون رئیس جمهور افزود: رویکردی در کشور وجود دارد که واحدهایی که دیگر کار آموزشی در آن انجام نمی شود به مراکز اقامتی پایدار تبدیل شود و به صورت پایدار در طول سال بتوانند پذیرای مهمانان شوند و امیدواریم در استان کرمانشاه نیز این کار بتواند صورت گیرد که با آمادگی بالاتری برای نوروز 97 اقدام کنیم.
 
وی تاکید کرد: به صورت جد آموزش و پرورش دنبال این است که سال 97 به عنوان میزبان گردشگران نوروزی معرفی نشود لذا میراث فرهنگی باید به عنوان متولی گردشگری ظرفیت های اقامتی را شناسایی و ساماندهی کند.
 
احمدی پور گفت: با توجه به موارد ذکر شده یک پیشنهاد را آماده کرده ایم که طی آن کار مشترک را با چند وزارت خانه چون راه و شهرسازی انجام دهیم و یک سری مراکز و هتل های 3 ستاره را آماده می کنیم و براساس  مصوبه ای که برای آن می گیریم بتوانیم آن را در سال 96 بتوانیم اجرایی کنیم اما تا به نتیجه رسیدن آن اقدامات خاص در استان ها باید انجام شود.
 
وی افزود: وزارت راه و شهرسازی استقبال خوبی از این موضوع کرده که می تواند هم اشتغال خوبی در حوزه مسکن ایجاد و هم در بخش گردشگری یک سری هتل های ارزان ایجاد و در اختیار گردشگران قرار گیرند.
 

رئیس سازمان میراث فرهنگی تاکید و خاطرنشان کرد: بحث اعتبارات استان نیز مد نظر ما است و آن را نیز به صورت کلی پیگیری می کنیم.


**درخواست ثبت جهانی محور ساسانی- کرمانشاه/تهیه کتاب گردشگری

درخواست ثبت جهانی محور ساسانی- کرمانشاه و تهیه کتاب گردشگری توسط سازمان میراث فرهنگی از مباحث مطرح شده در جلسه ستاد خدمات سفر استان کرمانشاه بود.

احمد صفری امروز سه شنبه در ستاد خدمات سفر استان کرمانشاه که با حضور معاون رئیس جمهور که در محل سالن تدبیر استانداری کرمانشاه برگزار شد، درخواست ثبت جهانی محور ساسانی به کرمانشاه را - که از شهرستان کرمانشاه شروع و تا قصر شیرین ادامه دارد- کرد.

وی، بهره برداری از موزه غرب کشور در کرمانشاه و جذب توریست را به عنوان دیگر درخواست خود مطرح کرد و گفت: طی آماری که در دست است میزان توریست استان کرمانشاه نسبت به استان های همجوار بسیار کم است و این امر سبب شده هتل داران از وضع موجود بسیار ناراضی باشند.

صفری خاطر نشان کرد: استان کرمانشاه با توجه به اینکه از نظر تنوع اقلیمی و فرهنگی استانی چهارفصل است می تواند یکی از استانهای جذاب و دیدنی باشد.

وی گفت: با توجه به حوزه کاری شما در میراث فرهنگی، پیشنهاد می شود دستورالعملی صادر کنید کتابی از مکانهای تاریخی و آثار تاریخی کل کشور تهیه و از هر استان ۲ صفحه در آن گنجانده شود و کتابی کمتر از ۱۰۰ صفحه از آثار تاریخی کشور تهیه شود.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با توجه به راه اندازی کاروانسرای ماهیدشت تاکید کرد: در این راستا درخواست تامین اعتبار برای آزاد سازی خانه های حریم کاروانسرای ماهیدشت را در دستور کار قرار دهید.

در ادامه فضل الله رنجبر فرماندار کرمانشاه نیز  گفت: امسال با حمایت های استاندار که همزمان با بدو ورود به همراه معاونت عمرانی از کاروانسرای ماهیدشت بازدید بعمل آوردند، توانستیم کاروانسرای ماهیدشت را دوباره احیاء کنیم.

وی افزود: این کاروانسرا در حال حاضر هم محل اقامت تعداد متعددی از مسافران و هم محلی برای بازدید مسافران است.

رنجبر در ادامه خاطر نشان کرد: این کاروانسرا پس از ۳۷ سال از عمر انقلاب برای اولین بار احیاء شده و این حرکت بسیار خوبی است چرا که ماهیدشت در مسیر زائران کربلای معلی قرار دارد.

فرماندار شهرستان کرمانشاه ابراز داشت: امسال با حمایت های معاون عمرانی استانداری تعدادی خودرو برای تامین امنیت مسافران در پارکها و تفرجگاهها در اختیار نیروی انتظامی قرار گرفت که این حرکت آثار مثبتی را بدنبال داشت.

وی همچنین به تمهیدات لازم برای مسافران در روزهای بارانی و سرد اشاره کرد و افزود: در این راستا دستگاههایی همچون جمعیت هلال احمر و مدارسی تحت عنوان رزرو در نظر گرفته شده بود که بتوانند در این روزها به مسافران خدمات رسانی لازم را داشته باشند.

 
  انتهای پیام/پ



پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «هتل‌های ارزان‌قیمت برای گردشگران به جای مدارس/تهیه کتاب گردشگری»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..