گوشت سینه مرغ بدون پوست 600 گرم
شکر 2 قاشق سوپخوری
سس چینی 1 قاشق مرباخوری
آرد ذرت 3 قاشق مرباخوری
روغن 2 قاشق مرباخوری
آب مرغ 0.25 فنجان
طرز تهیه مرغ سوخاری با چاشنی لیمو چینی
هر تکه سینه مرغ را به سه قسمت ببرید . آبلیمو ، شکر و سس سویا را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و روی قطعات مرغ بریزید و بمدت 30 دقیقه کنار بگذارید سپس آنها را خارج کرده و چاشنی را نگه دارید . آرد ذرت را روی قطعات مرغ بپاشید و آنها را تکان دهید تا اضافی آرد بریزید . روغن را ماهیتابه گرم کرده و مرغها را سرخ کنید و روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی انها گرفته شود . مایتابه را تمیز کنید و چاشنی ای را که نگه داشته بودید در آن ریخته و آرد اضافی و آب مرغ را افزوده و به هم بزینید تا مایع بجوشد و غلیظ شود . آن را روی مرغها بریزید و سرو نمائید .
نکات تکمیلی در مورد مرغ سوخاریمرغ سوخاری جزو خوراک – مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
مرغ سوخاری را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
26 مارس 2017