تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




زمان انتخابات شورای شهر 96

iranian local elections زمان انتخابات شورای شهر 96

زمان ثبت نام و انتخابات شوراهای شهر و روستا 1396

جدول زمان بندی ثبت نام و انتخابات شوراهای شهر و روستا اعلام شد و مشخص گردید که داوطلبان از تاریخ 30 اسفند 95 تا 6 فروردین 96 می توانند برای ثبت نام مراجعه کنند.

به گزارش آسمونی به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان: انتخابات پنجمین دوره شوراهای شهر و روستا مطابق اعلام شورای نگهبان همزمان با انتخابات ریاست جمهوری روز 2 اردیبهشت 96 برگزار می شود.

امروز جدول زمانبندی ثبت نام، زمان مجاز تبلیغات و انتخابات منتشر شد تا کسانی که قصد نامزدی در این انتخابات را دارند، نسبت به آن برنامه ریزی کنند.

اما این جدول زمان بندی دارای یک نکته جالب است، زمان ثبت نام نامزدهای انتخابات شوراهای شهر و روستا تاریخ 30 اسفند 95 لغایت 6 فروردین 96 اعلام شده است؛ زمانی که تنها طبق تقویم، 3 روز آن روزهای کاری است.

در حالی که تاریخ های اول، دوم، سوم و چهارم فروردین 96 تعطیل رسمی  هستند، تنها روزهای 30 اسفند، 5 و 6 فروردین برای مراجعه میلیونی نامزدها در نظر گرفته شده است.

تجربه سال های گذشته و صف های طولانی ثبت نام در فرمانداری شهرها نشان داده است که 3 روز کاری برای ثبت نام از نامزدهای بیشمار انتخابات شوراها زمان کمی است.

طبیعتا سایر مراکز نیز به علت مصادف شدن با تعطیلات نوروز فعالیتی نخواهند داشت و این موضوع روند ثبت نام را با مشکل مواجه می کند.

نباید فراموش کرد که نگه داشتن کارکنان فرمانداری ها و فعالیت آنها در روزهای تعطیل رسمی نیز هزینه ای مضاعف بر دوش دولت در پرداخت حق الزحمه کارکنان می گذارد. ضمن اینکه این افراد نیز به مانند همه مردم حق دارند از تعطیلات خود استفاده کنند.

ضمن اینکه نباید فراموش کرد وزارت کشور راهی جز این زمانبندی نداشته است، ولی باید تمهیدات لازم برای جلوگیری از مشکلات در فرمانداری‌های به خاطر کمبود وقت مناسب اتخاذ شود.

۳۰ اسفند الی ۶ فروردین زمان ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورای شهر۹۶/ ثبت‌نام داوطلبان انتخابات مجلس در اسفندماه/ فرصت ۷ روزه تبلیغات

همانطور که گفته شد جدول زمانبندی 3 انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای شهر و روستا و میان دوره‌ای مجلس مشخص شد.
 
به گزارش آسمونی به نقل از  خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس دو انتخابات مهم دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای شهر و روستا بر اساس موافقت شورای نگهبان در 299 اردیبهشت سال آینده برگزار می‌شود، که بر اساس جدول زمانبندی تعیین‌شده داوطلبان شرکت در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری می‌توانند از 22 تا 26 فروردین ماه به مدت 5 روز نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

همچنین داوطلبان نیز پس از اینکه صلاحیت‌شان از سوی شورای نگهبان بررسی و موردتأیید قرار گرفت می‌توانند از 8 تا 27 اردیبهشت ماه یعنی به مدت 20 روز به تبلیغات انتخاباتی و تشریح برنامه‌های خود بپردازند.

داوطلبان ‌برای شرکت در پنجمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا می‌توانند از تاریخ 30 اسفندماه سال جاری تا 6 فروردین‌ماه سال 96 نسبت به ثبت‌نام و شرکت در انتخابات شوراها اقدام کنند.

کاندیداهای نهایی پنجمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا به مدت 7 روز مهلت تبلیغات دارند که زمان تبلیغات آنها از 21 تا 27 اردیبهشت‌ماه تعیین شده است.

همچنین در 29 اردیبهشت‌ماه سال آینده نیز در 4 حوزه انتخابیه شاهد برگزاری اولین انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس دهم خواهیم بود که داوطلبان شرکت در انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس دهم می‌توانند از تاریخ 8 تا 14 اسفندماه نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

کاندیداهای انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس دهم نیز از 21 لغایت 27 اردیبهشت‌ماه یعنی به مدت 7 روز می‌توانند به تبیلیغات بپردازند.

گفتنی است؛ در چهار حوزه انتخابیه اصفهان، اهر و هریس، بندرلنگه، بستک و پارسیان، مراغه وعجب شیر انتخابات میان دوره مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود.

شورای شهر چیست؟

شورای شهر مجلسی محلی در سطح شهر هاست، که نمایندگان آن توسط مردم همان شهر انتخاب می‌شوند. وظیفه اصلی این مجلس: انتخاب شهردار، تصویب بودجه و نظارت بر عملکرد شهرداری هاست.
بنابر قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، شورا یکی از ارکان نظام می‌باشد و یکی از ویژگی‌های خاص شهرداری‌ها، حضور شورای شهر با این امکانات در کنار شهرداری‌ها است. تأکید قانون به شکلی است که از آن اجبار به وجود شورای شهر را می‌توان یافت. هر چند. وزارت کشور در زمانی که شورای شهر وجود ندارد به قائم مقامی از آن مسئولیت دار وظایف است ولی بنابر تاکیدات و فهم از اصل ۱۰۳ قانون اساسی، ماده ۴۱ و دستور ماده ۴۲ و ۴۳ و ۴۴ همان قانون، نوعی مخالفت با دائمی بودن قائم مقامی وزارت کشور را می‌توان یافت.

شورای شهر به عنوان نهاد تصمیم‌گیر
بر اساس مفاد قانون شهرداری و نیز قانون تشکیلات شورای اسلامی کشوری، این نهاد یک مرجع تصمیم گیری و نظارتی است و در این مورد دارای اختیارات وسیعی است. یکی از مشکلاتی که در بحث شوراها وجود دارد این است که شوراها در خصوص نهادها ی خدماتی دیگر مانند برق و اب و … نمی‌توانند نظارت بکنند

برخی از وظایف شورای شهر، واجد جنبه‌های وضع مقررات است. برخی دیگر از وظایف آن، جنبه نظارتی و مراقبتی دارد.

مراجع ابطال تصمیمات شورای شهر
بر اساس ماده ۴۸ قانون شهرداری‌ها چنانچه استانداری یا فرمانداری یا بخشداری نسبت به مصوبات شورا اعتراض داشتند بایستی ظرف یک هفته از تاریخ اطلاع، نظر خود را به انجمن اظهار و تقاضای تجدید نظر نماید در صورتی که باز هم معترض ماند، معترض می‌تواند به انجمن ایالتی یا ولایتی یا وزارت کشور اعتراض خود را ظرف ۱۵ روز ارائه دهد. این نظر پس از ابلاغ نهایی است.

شورای اسلامی شهر تهران و ری و تجریش

شورای اسلامی شهر تهران و ری و تجریش، شورایی مرکب از ۳۱ نفر است که مردم مردم شهرهای تهران و تجریش و ری، برای تصمیم‌گیری در خصوص امور مربوط به شهرداری تهران انتخاب می‌شوند.

در حال حاضر ساختمان شورای شهر تهران در خیابان بهشت ضلع جنوب پارک شهر تهران واقع شده است. نام این شورا تا دورهٔ چهارم شورای اسلامی شهر تهران بود.

فهرست اعضای شورای اسلامی شهر تهران

در سه دوره اول این شورا ۱۵ عضو اصلی و ۶ نفر عضو علی‌البدل داشت اما در دور چهارم تعداد اعضا به ۳۱ نفر عضو اصلی و ۱۲ نفر عضو علی‌البدل افزایش یافت. هیئت رئیسه شورا شامل رئیس، نایب رئیس، دو نفر منشی و سخنگو می‌باشد. عبدالله نوری در اولین دوره، مهدی چمران در دوره‌های بعد تا کنون رئیس شورا هستند به استثنای سال نخست دوره کنونی (دوره چهارم) که احمد مسجدجامعی ریاست آن را بر عهده داشتند. احمد مسجد جامعهی چند لحظه پیش با انتشار استعفا نامه خود از سمت شورای شهر کناره گیری کرد .

اکنون سال چهارم در دوره چهارم مهدی چمران رئیس، و مرتضی طلایی نایب رئیس شورای شهر تهران است.

انتخاب دو منشی و عضو هیئت رئیسه شورا در سال سوم با نامزدی ابوالفضل قناعتی، محسن پیرهادی، محمد مهدی تندگویان و ولی‌الله شجاع پوریان برگزار شد. دراین انتخابات محسن پیرهادی و ابوالفضل قناعتی هرکدام با کسب ۱۷ رای به عنوان دو منشی هیئت رئیسه انتخاب شدند.

ترکیب کنونی اعضای اصلی و هیئت رئیسه:

مهدی چمران – رئیس
مرتضی طلایی- نایب رئیس
ابوالفضل قناعتی – منشی
محسن پیرهادی – منشی
رضا تقی‌پور – سخنگو
هادی ساعی – عضو
ولی‌الله شجاع پوریان – عضو (معاون اداری و اجرایی)
عباس جدیدی – عضو (معاون نظارت)
احمد حکیمی‌پور – عضو (رئیس فراکسیون اصلاح طلبان)
محمد سالاری – عضو (نایب رئیس فراکسیون اصلاح طلبان)
محمدمهدی تندگویان – عضو (سخنگوی فراکسیون اصلاح طلبان)
معصومه آباد – عضو
غلامرضا انصاری – عضو
الهه راستگو – عضو
رحمت‌الله حافظی – عضو
محمد حقانی – عضو
فاطمه دانشور – عضو
علیرضا دبیر – عضو
احمد دنیامالی – عضو
اسماعیل دوستی – عضو
حسین رضازاده – عضو
محسن سرخو – عضو
پرویز سروری – عضو
علی صابری – عضو
اقبال شاکری – عضو
مجتبی شاکری – عضو
عباس شیبانی – عضو
حبیب کاشانی – عضو
عبدالحسین مختاباد – عضو
احمد مسجدجامعی – عضو
عبدالمقیم ناصحی – عضو{رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی}

اعضای اصلی و هیئت رئیسه سالانه
سال اول
احمد مسجدجامعی (رئیس)، مرتضی طلایی (نایب رئیس)، الهه راستگو (منشی)، هادی ساعی (منشی) و رضا تقی‌پور (سخنگو) بودند.

سال دوم
مهدی چمران (رئیس)، مرتضی طلایی (نایب رئیس)، ابوالفضل قناعتی (منشی)، الهه راستگو (منشی) و رضا تقی‌پور (سخنگو) بودند.

سال سوم
مهدی چمران (رئیس)، مرتضی طلایی (نایب رئیس)، ابوالفضل قناعتی (منشی)، محسن پیرهادی (منشی)، رضا تقی‌پور (سخنگو) می‌باشند.

سال چهارم
مهدی چمران (رئیس)، مرتضی طلایی (نایب رئیس)، ابوالفضل قناعتی (منشی)، محسن پیرهادی (منشی)، رضا تقی‌پور (سخنگو) می‌باشند.

+ عضو تلگرام آسمونی شوید: کانال تلگرام




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «زمان انتخابات شورای شهر 96»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..