تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




آموزش درست کردن توپک های برنجی خوشمزه

آموزش درست کردن توپک های برنجی خوشمزه

آموزش درست کردن توپک های برنجی خوشمزه 

برای شما طرز تهیه توپک های برنجی خوش طعم و عالی را داریم که می توانید در زیر آن را یاد بگیرید و برای کودکان خود بپزید.

مواد لازم:

برنج: 500 گرم
گوشت گوساله (چرخ کرده): 300 گرم
پنیر ماتزرلا (خرد شده): 200 گرم
گوجه فرنگی (پوره شده): 200 گرم
نخود فرنگی (پخته): 150 گرم
پنیر پارمزان (رنده شده): 100 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
استاک سبزیجات: حدود 2 لیتر
روغن زیتون فرابکر: به مقدار لازم
زعفران (دم کرده): به مقدار لازم
پیاز (خرد شده): 2 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
آرد: به مقدار لازم
پودر نان یا پودر سوخاری: به مقدار لازم
روغن: برای سرخ کردن

آموزش درست کردن توپک های برنجی خوشمزهطرز تهیه:

یک عدد پیاز را در مقدار کمی روغن زیتون روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی رنگ شود. برنج را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید. سپس یک پیمانه استاک سبزیجات را اضافه کنید.هنگامی که آب کاملا بخار شد، حدود یک و نیم لیتر استاک باقیمانده را اضافه کنید.

همچنان به پخت و هم زدن مواد ادامه دهید تا برنج بپزد. پس از این که آب بخار شد، زعفران دم کرده را اضافه و مخلوط کنید. حرارت را خاموش کنید. پنیر پارمزان را اضافه و مخلوط کنید و اجازه دهید چند ساعت بمانند و خنک شوند.پیاز دیگر را در ظرفی جداگانه رد روغن زیتون تفت دهید و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید

تا گوشت برشته شود. یک دوم پیمانه استاک سبزیجات باقیمانده را اضافه کنید و به پخت ادامه دهید تا آب بخار شود. گوجه فرنگی پوره شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و حدود 15 الی 20 دقیقه به پخت مواد روی حرارت متوسط ادامه دهید.

در پایان پخت، نخودفرنگی پخته را اضافه و مخلوط کنید. حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شود. گلوله هایی از مخلوط برنج جدا کرده و کف دست خود پهن کنید و مقداری از مخلوط مواد میانی و یک الی 2 برش پنیر ماتزرلا را میان آنها قرار داده و سپس آنها را ببندید.

آنها را ابتدا در آرد بغلتانید و سپس در تخم مرغ زده شده فرو کنید و در آخر با پودر نان یا پودر سوخاری پوشش دهید. توپک ها را در روغن داغ سرخ کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سپس سرو کنید.

نکته:

1. به جای استاک سبزیجات از آب هم می توانید استفاده کنید.

2. برای تهیه استاک سبزیجات تنها کافی است سبزیجاتی چون هویج، کرفس، پیاز، برگ جعفری، قارچ، سیر، برگ آویشن و … را به همراه مقداری آب در ظرف مناسبی روی حرارت بجوشانید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «آموزش درست کردن توپک های برنجی خوشمزه»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..