تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




معرفی و بررسی خواص طلایی 4 ماده خوراکی از نظر طب سنتی

خواص انجیر

ناصر رضایی‌پور متخصص طب سنتی عنوان کرد: انجیر دارای طبیعت گرم و تر بوده و میوه‌ای بسیار مغذی است.

ــ انجیر چاق‌کننده, ملین و کاهنده خشم است. برای بهبود درد و خشونت سینه و تکرر ادرار مفید است، همچنین تقویت کننده کبد نیز است.

ــ انجیر همراه با بادام و پسته, افزاینده قدرت تعقل و مقوی بدن‌های ضعیف است.

خواص خیار

ــ خیار سرد و تر است, برای تسکین حرارت صفرا و خون و التهاب‌های احشا یا سیستم گوارش مفید است.

ــ خیار برای سردمزاجان مضر است و باید آن را با سیاه‌دانه, زنیان, عسل و معجون‌های گرم بخورند. گرم‌مزاجان بهتر است خیار را با سکنجبین مصرف کنند.

خواص انگور

این متخصص طب سنتی بر این عقید‌ه است که انگور دارای طبیعت گرم و تر و مقوی بدن است. خون متعادل تولید می‌کند, و برای کم‌خون‌ها مفید است.

ــ افرادی که معده‌های سرد و باددار دارند باید پس از مصرف انگور از دمنوش رازیانه یا زیره استفاده کنند. آب خوردن پس از مصرف انگور بسیار مضر است.

خواص کاهو

کاهو سرد و تر است و خون خوب و رقیقی تولید می‌کند, خواب‌آور خوبی است و خوردن آن با سرکه محرک اشتهاست. البته زیاده‌روی در مصرف آن برای قوای جنسی مضر است.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «معرفی و بررسی خواص طلایی 4 ماده خوراکی از نظر طب سنتی»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..