مواد لازم برای پاناکوتا :
۱ قاشق چایخوری ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری آب سرد ۱٫۵ پیمانه خامه چرب ¼ پیمانه شکر ¼ قاشق چایخوری عصاره وانیل پاناکوتاطرز تهیه پاناکوتا :
۱- ژلاتین را درون آب حل کنید. ۲- در یک قابلمه کوچک، خامه چرب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شروع کند به قل زدن و روی سطح آن حباب ایجاد شود. ۳-به محض اینکه خامه به مرحله جوشیدن رسید، آن را از روی حرارت بردارید و عصاره وانیل را بیفزایید. ۴-سپس ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ۵- پاناکوتا را درون ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود. ۶-سپس به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده سرو شود. ۷-روی آن را با انواع بری و عسل تزئین و سرو کنید. Total Shares همچنین بخوانید : طرز تهیه دسر پاناکوتای انار مخصوص شب یلدا