10 دقیقه پس از خوردن این سم سیاه 10 قاشق شکر وارد بدن می شود، رقمی معادل 100 درصد نیاز روزانه بدن هر فرد. اسید فسفریک داخل نوشابه نیز با تغییر در طعم شکر موجود مانع از ایجاد حالت تهوع در فرد و توفق خوردن آن می شود. 20 دقیقه بعد قند نوشابه به اوج خود رسیده و شروع به ترشح انسولین می کند، اکنون کبد وارد عمل شده و تمامی قند موجود را به چربی تبدیل می کند همچنین اشتها را برای دریافت کالری اضافی مشتاق تر می کند. چاقی، پوکی استخوان بیماری های قلبی، عروقی و گوارشی تنها بخشی از سوغات این سم سیاه برای بدن است.
برای دانلود اینجا کلیک کنید
انتهای پیام/