می توانید به جای خام استفاده کردن گردو، آن را در کوکو و سالاد استفاده کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید. یکی از خوشمزه ترین غذاها با گردو، کوکوی گردو با رب انار است.
مواد لازم برای کوکوی گردو با رب انار200 گرم گردوی آسیاب شده
3 ق س کنجد درسته
به میزان لازم روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه کوکوی گردو با رب انارابتدا پیاز را ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود، سپس آن را از تابه درآورده و در کاسه ای بریزید.
بعدازآنکه پیازداغ خنک شد، آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. حالا تخم مرغ ها، رب انار، گردوی آسیاب شده، کنجد و به میزان لازم نمک و فلفل را هم اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا مایه کوکو آماده شود.
در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد مایه کوکو را داخل آن بریزید و پخش کنید. صبر کنید تا یک طرف کوکو سرخ شود، سپس کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.
بعدازآنکه کوکو آماده شد، آن را برش بزنید و سرخ کنید.
نکاتاگر گردو دوست ندارید،به جای گردوی آسیاب شده از کنجد آسیاب شده و به جای سیر از پودر سیر هم می توانید استفاده کنید
نکات تکمیلی در مورد کوکوی گردوکوکوی گردو جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کوکوی گردو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .