تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




اگر خامه و شکر را با قهوه و چای مصرف کنیم انرژی بیشتری دریافت مینماییم؟

در فرآورده‌های لبنی یک خوردنی به نام خامه وجود دارد که از چربی شیر بدست می آید.خوراکی دیگری به نام شکر داریم که فروکتوز،گلوکز و گالاکتوز در آن به کار رفته است.قهوه هم یک نوشیدنی محبوب است که از دانه های گیاه قهوه و بوداده حاصل میشود.در خصوص چای هم باید بگوییم که چای از گیاه چای بدست می آید و از نوشیدنی های پر طرفدار محسوب میشود.

بر اساس دستورالعمل‌های رژیمی چای و قهوه می‌توانند به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم مصرف شوند اما کالری اضافه شده به آن‌ها از طریق افزودنی‌هایی مانند شکر و خامه باید محاسبه شود.

طبق دستورالعمل‌های موجود کالری مورد نیاز روزانه برای مردان و زنان 55-18 ساله با میزان فعالیت متوسط به ترتیب 2800-2600 و 2200-2000 کیلوکالری است. درصورتی که میزان کالری دریافتی فرد بیش از میزان کالری مصرفی وی باشد، اضافه وزن و چاقی رخ می‌دهد.بر اساس دستورالعمل‌های رژیمی چای و قهوه می‌توانند به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم مصرف شوند اما کالری اضافه شده به آن‌ها از طریق افزودنی‌هایی مانند شکر و خامه باید محاسبه شود. برخلاف نوشیدنی‌هایی مانند نوشابه‌ها که به تنهایی مصرف می‌شوند، اغلب مردم ترجیح می‌دهند که چای و قهوه را با افزودنی‌هایی مانند شکر و خامه استفاده کنند. این افزودنی‌ها حاوی کالری بالایی هستند اما ارزش غذایی کمی دارند.

آنالیز اطلاعات مربوط به 20000 نفر نشان می‌دهد که حدود دو سوم کسانی که قهوه و یک سوم کسانی که چای می‌نوشند به نوشیدنی خود شکر، خامه و سایر مواد پرکالری را اضافه می‌کنند. محققان طی مطالعه‌ای اثر این افزودنی‌ها را بر دریافت کالری روزانه بررسی کرده‌اند.

در مطالعه حاضر اطلاعات مربوط به 13185 بزرگسال که طی 24 ساعت گذشته قهوه مصرف کرده بودند و اطلاعات 6215 بزرگسال که طی این مدت چای مصرف کرده بودند، بررسی شد.
نتایج نشان داد 5/67 درصد مصرف کنندگان قهوه و 4/33 درصد مصرف کنندگان چای از افزودنی‌ها استفاده می‌کردند. متداول‌ترین نوع افزودنی در افراد مصرف کننده قهوه شکر، خامه، جانشین‌های شکر و خامه و نیز شیر پرچرب یا کم‌چرب و برای افراد مصرف کننده چای شکر، جانشین‌های شکر، عسل و نیز شیر پرچرب یا کم‌چرب بود. همچنین مشخص شد افرادی که از افزودنی‌ها همراه قهوه استفاده می‌کردند نسبت به سایرین روزانه 69 کیلوکالری بیشتر دریافت می‌کردند که 60 درصد آن از شکر و مابقی آن بیشتر از چربی تامین می‌شد.

افرادی که از افزودنی‌ها همراه چای استفاده می‌کردند نسبت به سایرین روزانه 43 کیلوکالری بیشتر دریافت می‌کردند که 85 درصد آن از شکر تامین می‌شد.

نکته عملی: هرچند کالری ناشی از مصرف افزودنی‌ها به همراه چای و قهوه اندک است، اگر فرد هر روز از این مواد همراه نوشیدنی خود استفاده کند با گذشت زمان به اضافه وزن مبتلا خواهد شد.

منبع : شفا آنلاین




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «اگر خامه و شکر را با قهوه و چای مصرف کنیم انرژی بیشتری دریافت مینماییم؟»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..