تبلیغات ویژه

» خرید ممبر تلگرام »طراحی سایت و سئو »خرید فالوور و لایک »ادمین حرفه ای اینستاگرام »پکیج آموزش ارزهای دیجیتال »تبلیغات در اینستاگرام »خرید پیج اینستاگرام

مطالب مهم




طرز پخت شیرینی های کوچک اتابکی، مخصوص سفره عید

کانال پخت و پز آسان: شیرینی اتابکی مدت ماندگاری طولانی دارد. می‌توانید شیرینی را در ظرف دردار چیده و مدت یک ماه در جای خنک یا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید.

مواد لازم:

آرد ۲۵۰ گرم آرد نخودچی ۱۲۵ گرم آرد برنج ۱۲۵گرم روغن جامد صاف ۲۲۵ گرم پودر قند الک شده ۱۷۵ گرم هل ساییده ½ قاشق چایخوری تخم خرفه یا پودر پسته به میزان لازم
آشنایی با روش تهیه شیرینی اتابکی یا ولیعهدی (نوروزی)

تهیه خمیر:

1-ابتدا روغن و پودر قند را در کاسه‌ای بریزید و با همزن برقی و دور تند حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا کاملا مخلوط و کرم مانند شود. اواخر ۱۰ دقیقه هل را هم اضافه کنید.

2-سپس آرد الک شده را قاشق قاشق اضافه کنید و با سر خمیر گیر همزن هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست آید. ممکن است یکی دو قاشق از آرد اضافه بیاید.

3-اگر مایل به تهیه شیرینی اتابکی کاکائویی هستید، خمیر را نصف کنید و یک تا ۲ قاشق سوپخوری پودر کاکائوی الک شده به یک قسمت از خمیر اضافه کنید. ورز دهید تا خمیر شکلاتی شود.

4-خمیر شکلاتی و سفید را جداگانه در کیسه فریزر بگذارید و ۴ تا ۵ ساعت در محیط آشپزخانه جای خنک استراحت دهید.

نکته : من خمیر را حدود ۲ ساعت در یخچال استراحت دادم.

کف سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید. (من بدون کاغذ هم گذاشتم و اصلا نچسبید.)

 آماده کردن شیرینی اتابکی برای پخت:

1-از خمیر به اندازه فندق درشت بردارید و در دست گرد کنید گلوله‌های خمیر را در سینی با کمی فاصله از هم بچینید روی خمیر شیرینی اتابکی را کمی فشار دهید.

2-فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و یک ربع زمان دهید تا فر گرم شود. ( سینی لعابی کف فر بماند)

3-با گاتر گرد کوچکی روی خمیر چند حلقه توی هم بیاندازید. (شبیه حلقه های آرم المپیک چند دایره توی هم )

4-روی شیرینی اتابکی را پودر پسته یا تخم خرفه بپاشید. سینی شیرینی‌ها را در طبقه وسط فر بگذارید و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا شیرینی پخته شود.

5-سینی را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا شیرینی اتابکی کاملا سرد شود. سپس در ظرف بچینید و گرنه پودر می‌شود.

6-برای سرعت بخشیدن به کار باید ۲ تا ۴ سینی شیرینی‌پزی داشته باشید که در فاصله رفتن هر سینی داخل فر شما سینی بعدی را آماده کنید.

نکات:

1-من مثل همیشه از روغن جامد با طعم زعفرانی استفاده کردم شما می‌توانید از کره هم استفاده کنید.

2-به این ترتیب که کره را آب کنید. دوغ کره را جدا کنید و کره را برای ۵ ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا سفت شود.

3-سپس برای پخت شیرینی‌هایی که احتیاج به روغن صاف دارند استفاده کنید.

4-استفاده از روغن صاف باعث می‌شه بافت شیرینی‌ها سفت‌تر، قالب زدنش راحت‌تر و طعمش شبیه نمونه‌های بازاری بشه.

5-ولی من شخصا ترجیح میدم بافت لطیفتری از شیرینی داشته باشم و طعم شیرینی خونگی.

6-در صورت تمایل خمیر شیرینی اتابکی را در یک سینی به قطر يك سانت باز کنید.

7-خمیر باز شده را یک ربع در یخچال قرار دهید و سپس با کاتر دلخواه مثل شیرینی نخودچی قالب بزنید و در سینی فر بچینید.

8-برای راحت‌تر کاتر زدن شیرینی بهتر است کاتر را در آرد برنج زده تکان دهید تا آرد اضافی آن بریزد و سپس کاتر بزنید.




پیشنهاد میشه بخونید : برای مشاهده جزئیات کامل این خبر «طرز پخت شیرینی های کوچک اتابکی، مخصوص سفره عید»اینجا را کلیک کنید. شفاف سازی:خبر فوق در سایت منبع درج شده و صرفا در این سایت بازنشر شده است .چنانچه به خبر فوق اعتراض دارید جهت حذف آن «اینجا» را کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جستجو های اخبار روز

اخبار برگزیده

هم اکنون میخوانند ..