ته چین سیب زمینی یکی از محبوب ترین و پرطرفداران ترین غذاهای ایرانی است که اکثر افراد این غذا را دوست دارند.
برنج یک لیوان
ماست نصف لیوان (شیرین)
گوشت 250 گرم
هویج یک استکان (نگینی شده) تخم مرغ 3 عدد زعفران 1 قاشق چایخوری (اختیاری)زیره سیاه یک قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه ته چین سیب زمینیابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و زرده را با همزن خوب بزنید تا نرم و سفید شود.در ظرفی جدا ماست ، زعفران ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به زرده اضافه کنید.گوشت را در ظرفی جدا سرخ کنید.و برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبکشی برسانید.پس از آبکش کردن برنج آن را با زیره و نخود فرنگی و هویج مخلوط کرده و مواد قبلی را به آن اضافه کنید.کف قابلمه کمی روغن یا کره بریزید و سیب زمینی ها را پوست کنده و ورقه ورقه کنید و در کف قابلمه مورد نظرتان بچینید.حرارت را کمی زیاد کنید و مقدار کمی از مواد را روی سیب زمینیها ریخته و رویش را صاف کنید و اجازه دهید موادتان کمی خودش را بگیرد.حالا گوشت را روی مواد گذاشته و بقیه برنج را اضافه کنید و آن را دم بیندازید.
نکات
1. میتوانید به جای گوشت تکه ای از گوشت قلقلی یا چرخ شده استفاده کنید.
2. اگر میخواهید غذایتان خوشمزه تر شود مقدار بیشتری گوشت استفاده کنید و پس از پخته شدن آنها را در کره سرخ کنید و با زعفران مخلوط کرده و بیش از یک بار لای برنج بریزید.
3. اگر سیب زمینی ها برای ظرف شما زیاد هستند سعی کنید از ظرف بزرگتری استفاده کنید تا اینکه آنها را روی هم بچینید .سیب زمینی یک لایه ترد تر خواهد شد.
4. میتوانید سیب زمینی ها را یک ربع داخل زعفران آبکرده بخوابانید تا غذایتان زیباتر شود.
5. غذا را میتوانید با خلال پسته و بادام و زرشک و یا ماست چکیده و پوره سیب زمینی تزیین کنید.