کد خبر: ۴۹۴۲۵۵
۵۹۳ بازدید
مراحل درست کردن ماهی دودی به اینصورت است که ابتدا شکم ماهیها تخلیه و شستشو میشود . بعد از آن به مدت 9 تا 10 روز در حوضچه های آب نمک قرار میگیرند تا نمک را به خودشان بگیرند .
وبسایت باشگاه خبرنگاران - آدینه صالح نژاد: مراحل درست کردن ماهی دودی به اینصورت است که ابتدا شکم ماهیها تخلیه و شستشو میشود . بعد از آن به مدت 9 تا 10 روز در حوضچه های آب نمک قرار میگیرند تا نمک را به خودشان بگیرند .در مرحله بعدی اصطلاحا فیل میشوند یعنی ساقه های باقی مانده از برنج را که قبلا انبار کرده بودند ،در داخل دهان ماهی فرو و روی چوب آویزان ميکنند و دوباره در حوضچه آب خالی شستشو میشوند بعد از شستشو بر روی خارک قرار میگیرند.
بعد از یک ساعت که ماهیها بر روی خارک ماند و آب روی ماهی ها تخلیه و تقریبا خشک شد، برای گذاشتن در دود خانه آماده میشوند.
ماهیها 8 شبانه روز در دود خانه می مانند و هر دو یا سه ساعت آتش دود خانه تجدید میشود.